Jump to content

Koskinen13

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki
  1. Uppia kuvia päivitetty ja hinta on parempi ja järkevämpi.
  2. Uudet kuvat: Kuvaus: Eli nyt myynnissä hieno dirtti.Pyörästä pidetty huolta ja ei ole ollut ulkona seisomassa, joten ei ruostetta missään on melkein kuin uusi. Ei jaksanut innostaa itseäni parin käytön jälkeen ja sen jälkeen ollut huoneen koristeena. pyörä sopii parhaiten alle 175cm (itse 187cm ja pysty hyvin ajaa) Vähän tietoa: Mongoose Fireball 26" RST:n Dirt-T -haarukka SRAM X4 vaihteet Tektron levyjarrut edessä ja takana Mukaan tulee Bluegrass full face kypärä kokoa M ja Fox Dirtpaw hanskat kokoa XL Tuossa vielä pyörän tiedot ostopaikan sivuilt: http://www.budgetsport.fi/mongoose-fireball-26-maastopyora/56432117/dp Vaihtoa ei muuhun kun Xbox One konsoliin. Hintapyyntö: 300€ Voin vähän tinkiä hinnasta. Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: Viestiä vaan täällä tai suoraan sähköpostiin: [email protected]
  3. MYYTY MYYTY MYYTY! Myynnissä siis otsikon mukainen pyörä. Hintaan 300€ Tuote sijaitsee Espoossa. Kuvia: http://koskinen13.pinkbike.com/album/My-Bike/ Tiedot pyörästä: Nimi: Jamis Kromo Vuosimalli:2008 Etujousitus: Sr suntour Duro Kiekot: WTB Dual Duty Eturengas: WTB Graffiti Uk 2.2 Takarengas: Schwalbe Nobby Nic Evo Taittuva rengas (Vaihdettu siis) Jarrut: edessä ei ole, takana Shimanon hydraaliset levy jarrut (Vaihdettu) Polkimet: Crank brothers penkki: SDG Skylite Ostakaa siitä hyvä pyörä ollu käytössä, mutta jää liian vähäiselle käytölle joten pois myyn. Pyörä on kokoa 14, eli käy jostakin 165cm ihan johonkin 190cm. (itse olen 187cm ja pystyn hyvin ajaa sillä) Pyörä on muuten kunnos mut I-Beam satulan tolppa kannattaa vaihtaa vähän ruosteessa. Kysyä voi vapaasti ja vaihdossa voi ehdottaa kaikkea ei vain pyöriä vaan kaikkea muutakin. Esim. KINECT Laite ja pelejä.
  4. Nyt olisi pyörä myynnissä 320€ ostakaa todella hyvä pyörä.
  5. Eli otsikon mukainen dirtti pyörä olisi myynnissä. pyörässä on naarmuja pikkasen mitkä näkee tuosta nettimarkkinan sivusta. http://www.nettimarkkina.com/myynnissa- ... -09/884155 Linkistä löytyy muutkin tiedot pyörästä. hieno pyörä mutta dirtti ei enään kiinnosta. Nyt siis 350€ enemmänkin voi tarjota. kokeilla voi tinkiä. viestiä voi pistää privan.
×
×
  • Luo uusi...