Jump to content

eme13

Jäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän eme13 kaikki viestit

  1. eme13

    Myyty!

    Ylös ja osianakin ehkä voi myydä.
  2. eme13

    Myyty!

    Kesä senkuin vaan lähestyy ja samoin pyöräilykelit. Joten tulkaahan joku itselle pyörä tästä ostamaan.
  3. eme13

    Myyty!

    Nostellaan ja jos joku miettii miksi myyn. syy on yksinkertainen ajo on jäänyt todella vähäksi mutta vaihtoa kuitenki all mountain/enduro pyörään saa tarjota!
  4. Heippa Timo! Kiinnostaisiko vaihto tuommoseen pyörään pienestä välirahasta? -> http://www.fillaritori.com/index.php?/topic/25273-kona-garbanzo-stinky-09/
  5. eme13

    Myyty!

    Kiitos tarjouksesta mutta, löytyy jo jäykkäperä joten ei kiitos.
  6. eme13

    Myyty!

    Ylös taas hetkeksi jos joku olis kiinnostunut...
  7. eme13

    Myyty!

    Ylemmäksi pintaa taas..
  8. eme13

    Myyty!

    Nostetaanpas taas ylös.
  9. eme13

    Myyty!

    Vielä koitetaan ylös nostella jospas uusi onnellinen omistaja tulisi hakemaan.. Vaihtoakin saa tarjota All-mountain / Enduro tyyliseen pyörään.
  10. eme13

    Myyty!

    Tulkaa nyt joku pois hakemaan koska turhaanse mulla tuolla tallissa seisoo. Ajamiseen se on tarkotettu.
  11. Heippa, Kiinnostaisiko vaihto tuommoseen pyörään jos jotain rahaa väliin laitettaisiin? http://www.fillaritori.com/index.php?/topic/25273-kona-garbanzo-stinky-09/ Pyörän saan kuopioon tuotua viikonloppuna 27-19.12.2013.
  12. eme13

    Myyty!

    Tässä ylös nostelemassa ilmotusta ja Hyvää Joulua kaikille!
  13. Myyty Kuvaus: Myydään Kona Garbanzo stinky vuosimallia 2009. Runko koko on 15.5, pyörä on ostettu Leviltä vuonna 2011. Pyörä on hyvässä kunnossa jos ei pintanaarmuja ja käyttöjälkiä oteta huominoon, ei väljyyksiä tai muuta mikä ajamista haittaisi. Osia pyörässä on: Keula: marzocchi bomber 66 Takaiskari: Fox van R Jarrut edessä ja takana: Hayes stroker ace, hyvässä kunnossa ilmattu aina tarpeen vaatiessa. Ketjuohjari: e thirteen Takavaihtaja: Shimano XT Vivut: Shimano Deore Kammet:gravity moto x Kiekot: Sun ringle mtx 33 Rihlattu lokakuun alkupuolella jonka jälkeen ei ole ollut paljonkaan ajoa. Yksi miinus on: keula pitäisi huoltaa.. Hintapyyntö: 900€ Paikkakunta: Rovaniemi Yhteydenottotapa: Sähköpostitse Sahimaa piste [email protected] Tai puhelimella pirauttaen. nolla 44 277 0491 Eemeli. Kysykää jos tarve vaatii ja kuvia saa pyytämällä lisempää. Myyty
×
×
  • Luo uusi...