Jump to content

Makendo

Jäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän Makendo kaikki viestit

  1. Makendo

    -Myyty-

    Kuvan lisääminen, niinkuin ylempänä jo lukee, on kännykällä niin hankalaa, että jätän tekemättä. Ja myös kuten ilmoituksessa lukee, hoitaisin kaupanteon mieluiten sähköpostilla. Jos millään voit antaa s-postiosoitteen niin voin kuvia laittaa sinne. Kahvan ja tangon välinen matka on säädettävissä. Itsellä ollut arviolta +-5cm (en osaa arvioida etäisyyksiä tarkasti).
  2. Makendo

    -Myyty-

    Moro! Paloissa on vielä vähän pintaa jäljellä. Ajaa vielä jokusen ajopvän. Teho on hieman laskenut, syystä se, että ilmaus olisi kohta kohillaan. Silti dh-hommat onnistui. Harkitsisitko 40€?
  3. Makendo

    -Myyty-

    Uppia! Kaikki tarjoukset huomioidaan!
  4. Makendo

    -Myyty-

    Ylös! Tarjoilkaa toki!
  5. Moro! Löytyis single air totem vm-09! Vaihto kiinnostaisi! Jos nappaa, nii laita s-postia markus.feldt212(ät)gmail.com !
  6. Makendo

    -Myyty-

    Moro! Luurilla on niin hankala laittaa kuvia tänne, että jos annat jotain s-postiosoitetta ni lähetän sillai!
  7. Makendo

    -Myyty-

    Hop!
  8. Makendo

    -Myyty-

    myydään kovalla käytöllä olleet shimanot. -08 vuoden pyörästä otettu, eli varmaan jotku sen ikäset.. Nesteet pysyny sisällä ja voimaa riittäny suhtkoht hyvin alamäkihommiin.. Naarmuja löytyy vähän, mutta toimivat kyllä.. Etujarrun liipasinpäässä naarmuja vähän enemmänkin. Sijaitsee kotkassa Hp:-Myyty- [email protected] Kaikki yhteydenotot tuohon meiliin kiitos!
  9. Paljon hinta ilman iskaria? Onko vaihtokaa mahollisuuksissa?
×
×
  • Luo uusi...