Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

parnoja

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 632 profiilin katselua
  1. Merkki: Vitus Malli: Sentier VR+ Lyhyt kuvaus: 140 mm etujousitettu 27.5" Rungon koko: XL Kuvaus: Alumiinirunkoinen vuosimallin 2018 Vitus myynnissä pienen käyttöaste/tilantarve-suhteen vuoksi. Pyörä sopii agressiiviseen ajoon poluilla, mutta jäykkäperänä on luonnollisesti tehokas poljettavakin. Pyörään mahtuu myös varsinaiset plussakoon renkaat. Valmistajan mukaan paino 12,2 kg. Osia: - RockShox Recon Gold RL 140 mm -haarukka - SRAM NX 1x11 -vaihteet - Shimano BR-M500 -jarrut - Brand X Ascend XL 150 mm -hissitolppa - tarkoitus myydä ilman polkimia https://www.chainreactioncycles.com/fi/en/vitus-sentier-vr-hardtail-bike-sram-nx-1x11-2018/rp-prod159770 Hinta: 900 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  2. Merkki: Canyon Malli: Nerve AL 8.9 Lyhyt kuvaus: päivitelty täysjousto 29" Rungon koko: XL Kuvaus: Pyörä on vuoden 2014 alumiininen 29" täysjousto Canyon XC- / traili-pyörä, jossa vaihdettuna hieman leveämpää vannetta ja rengasta, sekä voimansiirto muutettu 1x11-vaihteiseksi. Uudet osat ovat olleet pyörässä kiinni kesästä 2019. Takaiskarin vaimennuksen lukitus ei toimi, eli iskari on aina auki, mutta itseä se ei ole vaivannut pyörän ollessa muuten sen verran tehokas poljettava. Muuten pyörä onkin ihan soiva peli, vaikkakin naarmuja pyörään on kilometrien myötä ehtinyt kertyä. Pyörähän on siis erinomainen pyörä juurakkoisille poluille nopeaan ajoon ja sopiva pitkillekin matkoille. Melko kevytkin - ei taida kovin paljoa yli 13 kg olla nykyisillä renkaillakaan. Fillarit vain vievät sen verran tilaa, että jostakin raaskittava luopua. Osia: - Shimano XT M8000 takavaihtaja ja vaihteenvalitsin - Specialized OEM Roval -vanteet 30 mm (XD-keskiö takakiekossa) - SRAM XG-1150 10-42 -takapakka - Race Face narrow wide 30t eturatas - Maxxis Minion DHF 2.5" ja Ardent 2.4" renkaat litkutettuina - Fox Float 32 -haarukka 110 mm ja Float CTD -takaiskari - Avid Elixir 7 jarrut - Ritchey 80 mm stemmi (alkuperäinen 100 mm löytynee kaapista mukaan halutessa) - tarkoitus myydä ilman polkimia Hinta: 900 € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot:
  3. Nosto; uudet kiekot vanhojen tilalle! (vapaaratas hajosi) Myös uutta voimansiirtoa.
  4. Myynnissä järeä maastoretkipyörä ja lajinsa legenda! Tähän pyörään tosiaan saa isot leveät renkaat lokasuojienkin kanssa, sekä enemmän kuin tarpeeksi tarakoita ja juomapullotelineitä (5 kpl). Pysty ajoasento ja reilu rengastus toimivat hyvin mukulakivillä kaupungissa ja pitkillä asfaltti- ja maastoretkillä. Olen käyttänyt pyörässä 2,0 - 2,5 tuumaisia kumeja ja ainakin edessä olisi tilaa leveämmällekin. Sopivien lokasuojienkin kanssa mennee 2,4". Vanteet ovat 30 mm leveät, joten 29+ -meiningit toimivat hyvin. Pyörä on luultavasti vuosimallia 2009. https://salsacycles.com/bikes/archive/fargo_2009 https://web.archive.org/web/20091231131932/http://www.salsacycles.com/fargoComp09.html Pyörälle on kertynyt ajokilometrejä runsaasti, joka myös näkyy. Runko ja vanteet kuitenkin ovat suorat ja lähes kaikki toimii. Ketjut ja kasetti on vaihdettu kesällä, mutta vaihde ei aina meinaa pysyä paikoillaan. Mielestäni kitkavaihdin ei indeksoinnin toimimattomuudesta huolimatta luista, eli kyse lienee loppuun ajetuista takavaihtajan rissapyöristä. Jotain osista: - Shimano XT vaihtajat, kampisetti ja navat - Shimano Dura Ace bar end -tyyppiset vaihteenvalitsimet (Takavalitsimen indeksointi rikki, kitkatoiminen moodi toimii) - Avid BB7 -mekaaniset levyjarrut, 180 mm levyt (oikein hyvät jarrut) - Schwalbe Maraton Mondial 2,0" renkaat (nämä renkaat kestävät ilmeisesti mitä vain ja ikuisesti) - isoin eturatas korvattu ketjusuojalla lahkeiden säästämiseksi ja maavaran parantamiseksi, eli nyt 2x9 vaihteisto (rattaan saa mukaan) - alumiininen perustarakka - runko ja haarukka terästä - etulokasuoja ja puolikas katkenneesta takalokasuojasta paikoillaan; voin ruuvata irti jos häiritsevät - HUOM! Kuvien satula ei kuulu kauppaa; vaihdan tilalle takaisin pyörän alkuperäisen WTB-satulan Pyörä on toiminut 190 cm polkijalla. Toimii varmasti myös pidemmilläkin! Rungon koko: XXL / 24" / 61 cm Rengaskoko: 29" Paikkakunta: Helsinki Hintapyyntö: 700 € Yhteydenottotapa:
  5. Jämäkkä, nopea ja hauska polkupyörä, joka on nähnyt runsaasti hyöty- ja lenkkiajoa. Säilytetty kuitenkin sisällä, eikä ole ajettu talvella muutamia kilometrejä enempää. Pyörään on juuri vaihdettu aivan uudet Shimano RX050 -kiekot, joilla ajettu nyt parisen kymmentä kilometriä! Pyörä on ajossa ja siis täysin ajokelpoinen. Runko on suora, eikä muutakaan merkittävää vikaa ole. Pyörä on tosiaan ollut kovassa käytössä, joten naarmuja ym. kuitenkin löytyy. Rataspakka ja ketjut ovat uudet, eli kilometrejä samat kuin kiekoilla. Jotain osista: - Uudet kiekot Shimano RX010 - Etujarruksi vaihdettu Avid BB7 mekaaninen levyjarru (oikein hyvä ja helppo säätää) - Kiinteä stemmi Deda Zero vaihdettu säädettävän tilalle - Continental Grand Prix 4 Season 28 mm -maantierenkaat (ikinä ei ole näillä puhjennut; silti nopeat); vielä täysin ajokelpoiset - lisäjarrukahvat poistettu - Shimanon Tiagra-vaihtajat ja vaihde/jarru-vivut (2x9), Sora-kammet (Hollowtech) - Alumiinirunko ja -haarukka - keskiö vaihdettu joskus, vaihdevaijeria ja kuorta keväällä, jarrupalat taakse kesällä - polkimet eivät lähtökohtaisesti sisälly kauppaan Runsaasti rengastilaa ja mainio geometria; toimisi varmasti GRAVEL -pyöränäkin ;). Pyörä sopii ainakin n. 190 cm polkijalle. Rungon koko: XXL / 60 cm Hintapyyntö: 500 € Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: HUOM! Oheinen geometriataulukko löytyi googlella muualta kuin valmistajan sivuilta, enkä voi 100% vakuuttaa sen kuvaavan juuri tätä mallia.
  6. Ostan otsikon mukaisen pyörän kokonaisen tai pelkkänä runkona tai jotain siltä välin. Myös muita pyöriä saa ehdottaa, mikäli rungosta löytyy kiinnikkeet tavaratelineelle ja oikeille lokasuojille, sekä tilaa 2"-leveille 700C koon renkaille. Keula saa mielelläänkin olla jäykkä ja vaihteet eivät ole pakolliset. Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa
×
×
  • Luo uusi...