Jump to content

g0rd0n

Jäsen
 • Viestit

  31
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Kuopio

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

490 profiilin katselua
 1. g0rd0n

  MYYTY - M:Uusi

  Laitoin yv.
 2. g0rd0n

  MYYTY - Schwalbe Ice Spiker Pro 26x2.1"

  Laitoin yv.
 3. g0rd0n

  26" maasturin runkovaurio, pattitilanne(?)

  Kävi sillai ikävästi, että vanha 26" sotaratsun runkoon (Spessun Rockhopper expert 2010) ilmestyi halkeama ja takuu ei kata uutta pyörää/runkoa. Enkä suoraan sanottuna oikein innostu enää uudesta 26" rungosta. Ongelmani on se, että en tiedä mitä tekisin tälle vaurioituneelle rungolle sekä osille. Pyörässä on 3x9 xt/slx voimansiirto, joka itsessää on hyvässä kunnossa ja täysin toimiva, mutta "vanhanaikainen", sekä ensiluokkainen Reba haarukka. Kannattaisiko myydä pyörä rikkinäisenä kokonaisuutena vai olisiko tuotto parempi jos möisi osat erikseen ja laittaisi rungon myyntiin rikkinäisenä? Onko rikkinäisille rungoille edes kysyntää? Tavoitteena olisi tottakai maksimoida voitto ja hankkia uusi, mahd. 29" maasturi.
 4. g0rd0n

  MYYTY !!!!!!!!!! 2 kpl Schwalbe Ice Spiker 240 Spikes 26 x 2,1

  Saiskos kuvia? Jos todellakin hyvässö kunnossa niin voin tarjota 50e sisältäen postit.
 5. g0rd0n

  M: Fox Dawn patrol takki, koko L. Kuopio.

  Kuvaus: Myydään kolme kertaa käytetty Foxin Dawn patrol takki, L-koossa. Muutaman kerran työmatkalla olen pitänyt päällä ja tullut lopputulokseen, että on itselle liian iso. Kunto on siis hyvä/uutta vastaava. Ohut ja todella kevyt takki, pitää tuulta hyvin. Hyvin ilmastoitu. Väri musta-musta maastokuvio. Pakkautuu hyvin pieneen, loistava varatakiksi reppuun/laukkuun. Hintapyyntö: 65€ sisältäen postit. Paikkakunta: Kuopio, keskusta/Puijonlaakso. Yhteydenottotapa: yv. & soitto (miel. klo. 17:00 jälkeen) tai txt (milloin vain) nolla neljä sataa kuusi viisi nolla yhdeksän yhdeksän kaksi
 6. Kuvaus: Myydään Nakamuran alumiini hybridipyörä. 2013 malli. Erinomainen käyttö- ja/tai työmatkapyörä. 28" renkaat, voimansiirto Shimano Alivio (24v. takavaihtaja ja ketjut uusittu viime kesänä), promaxin jarrut, uudet jarrupalat. Bontragerin ohjainkannatin. SKS lokarit. Tarakka ja lukkomahdollisuudet rungossa. Säännöllisesti huollettu. Muutamia naarmuja maalipinnassa siellä täällä. Kunto hyvä. Mukaan myös hakkapeliitan w106 nastarenkaat, joiden kunto myös hyvä. Kuvan polkimet eivät tule kaupassa mukana! Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 56cm Nakaruman luokittelun mukaan. Itse olen 179cm pitkä ja pyörä on juuri sopivan kokoinen, varmasti kävisi vielä pidemmällekkin ajajalle. Hintapyyntö: 250€ Paikkakunta: Kuopio / Siilinjärvi. Yhteydenottotapa: yv.:llä, soitto (mielellään 17:00 jälkeen) tai txt (millon vain) nolla neljä sataa kuusi viisi nolla 992.
 7. g0rd0n

  M: Spessun 26" Control pari (2kpl). **MYYTY**

  Nostetaan vielä josko menis.
 8. Kuvaus: **MYYTY** Hintapyyntö: **MYYTY** Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 9. Kuvaus: Myydään käytettyjä spessun renkaita. Pari Control Fast Trak LK 26", 2.0, joissa toinen suhteellisen kulunut keskeltä (kuvassa vasemmalla), toisessa vielä jonkun verran pintaa jäljellä. Sisurin kanssa käytetty. Kulutuspintoja lukuunottamatta hyvässä kunnossa olevat renkaat. Eivät ole puhjenneet, en ole varma ovatko tubeless ready. Tahtoisin näistä vain eroon. Hintapyyntö: **MYYTY** Paikkakunta:
 10. g0rd0n

  MYYTY

  Laitoin yv.:tä.
 11. Kuvaus: Myydään pieneksi käynyt Pearl Izumin "Attack"-pyöräilypaita. Paita on erittäin laadukas ja hyvässä kunnossa. Käytetty kerran kisapaitana TahkoMTB:llä ja muutaman kerran harjoittelussa. Värit eivät ole haalistuneet. Vetoketju toimii hyvin ja kaikki saumat ovat ehjät. Selässä kolme syvää taskua, alhaalla selän puolella on silikoninen nauha, joka estää paidan nousemisen polkissa. Kokotiedot oli pritanttu paidan niskaan mutta ne ovat pesussa kuluneet pois. Koko on S/M. Hintapyyntö: MYYTY Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.