Jump to content

g0rd0n

Jäsen
 • Viestit

  37
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Kuopio

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

583 profiilin katselua
 1. Kuvaus: Myydään otsikon mukainen käytetty juomareppu. Omaan käyttöön jäänyt vähän liian pieneksi. Kunto on hyvä, vaikka käytön jälkiä näkyykin. Lähinnä sisäpuolen pinnoite on hieman kärsinyt. Esteettisesti ja toiminnallisesti repussa ei ole mitään vikaa. Kätevä päiväreppu, menee myös kahden päivän reppuna. Tilavuus noin 10 litraa. Kahden litran rakko, mahtuu isompikin. Ulkosaumassa on vetoketju jonka avulla repun tilavuutta voi kasvattaa. Paljon ominaisuuksia. Iso päätasku, kaksi pienempää yleistaskua puhelimelle ja toinen työkaluille. Edessä alhaalla lenkki johon voi kiinnittää esim. perävalon. Mukana tulee ylimääräinen "huppu", jonka avulla kypärän saa kiinni reppuun. Pinta käsitelty kertaalleen vettä hylkiväksi ja kaatosateessakaan tästä ei ole tullut vesi läpi. Repussa on Vauden oma säätömahdollisuus, jonka avulla reppua voi hieman säätää käyttäjän selän mukaan. Tällä voi kiristää tai löysyttää siten, ettei reppu heilu selässä. Repussa on myös erillinen kehikko joka mahdollistaa paremman ilmankierron ja pitää selän viileänä. Tukeva lantiovyö. Punainen, kaikki tietää, että punainen on nopein väri.. Tästäpä hyvä reppu aloittelijalle tai jo vähän harrastaneelle. Ostaja maksaa postikulut. Linkkiä https://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/accessories/luggage/hydration-pack/product/review-vaude-aquarius-83-12-46456/ Hintapyyntö: 25€ + postit 6€ Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 2. Kuvaus: Myydään Avidin Elixir 4 takajarru ja DB-3 mallin etujarru. Elixir on yhdistelmä kahta eri jarrua, elixir 5 kahva ja juicy 3 mäntä. Elixir on kohtuu vanha, mutta toimii. Ilmattu säännöllisesti. DB-3 uudempi ja toimii myöskin moitteetta. Palat ok kunnossa. Letkujen pituudet, noin suurinpiirtein, DB-3 ~ 90cm ja Elixir ~128cm. DB:ssä on reachin säätömahdollisuus ilman työkaluja. Myyn pakettina. Ostaja maksaa postikulut. Hintapyyntö: 20€ yhteensä plus postit (5€) Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 3. Kuvaus: Myydään käytetyt mutta hyväkuntoiset ja toimivat XT etuvaihtajat. Vipu mallia M770-A ja vaihtaja M771. Vaihtajassa on panta kiinnitys. Vipu on mallia, josta voi vaihdeindikaattorin irroittaa. Myyn pakettina. Hintapyyntö: molemmat 20€ yht. plus postit 5€ en myy erikseen. Paikkakunta: Kuopio Yhteydenottotapa: yv. mielellään txt tai soitto nolla neljä sataa 650 992
 4. Kuvaus: Polarin FT7 perussykemittari bluetooth vyöllä. Jäänyt vähäiselle käytölle. Patteri loppu mutta muuten toimiva, pariston voi vaihtaa itse helposti eikä vaadi erikoisia työkaluja. Toimii kelloparistolla. Hyvä peruskello, joka näyttää sykerajan rasvanpolton ja kunnon kohotuksen välillä sekä keski ja maksimisykkeet. Hyvä aloittelevalle urheilijalle tai jo hieman edistyneemmällekkin. Bluetooth vyö mahdollistaa synkkaamisen mobiili appeihin, esim. Polar flow, sports tracker, strava jne. Punamusta värinen. Mukana myös perusvyö. 30 m vesitiivis. Hälytys, herätys, ajanotto jne jne. perustoiminnot. Hintapyyntö: 35€ sis. postin. Paikkakunta: Kuopio Yhteydenottotapa:
 5. g0rd0n

  MYYTY - M:Uusi

  Laitoin yv.
 6. g0rd0n

  MYYTY - Schwalbe Ice Spiker Pro 26x2.1"

  Laitoin yv.
 7. g0rd0n

  26" maasturin runkovaurio, pattitilanne(?)

  Kävi sillai ikävästi, että vanha 26" sotaratsun runkoon (Spessun Rockhopper expert 2010) ilmestyi halkeama ja takuu ei kata uutta pyörää/runkoa. Enkä suoraan sanottuna oikein innostu enää uudesta 26" rungosta. Ongelmani on se, että en tiedä mitä tekisin tälle vaurioituneelle rungolle sekä osille. Pyörässä on 3x9 xt/slx voimansiirto, joka itsessää on hyvässä kunnossa ja täysin toimiva, mutta "vanhanaikainen", sekä ensiluokkainen Reba haarukka. Kannattaisiko myydä pyörä rikkinäisenä kokonaisuutena vai olisiko tuotto parempi jos möisi osat erikseen ja laittaisi rungon myyntiin rikkinäisenä? Onko rikkinäisille rungoille edes kysyntää? Tavoitteena olisi tottakai maksimoida voitto ja hankkia uusi, mahd. 29" maasturi.
 8. g0rd0n

  MYYTY !!!!!!!!!! 2 kpl Schwalbe Ice Spiker 240 Spikes 26 x 2,1

  Saiskos kuvia? Jos todellakin hyvässö kunnossa niin voin tarjota 50e sisältäen postit.
 9. Kuvaus: Myydään kolme kertaa käytetty Foxin Dawn patrol takki, L-koossa. Muutaman kerran työmatkalla olen pitänyt päällä ja tullut lopputulokseen, että on itselle liian iso. Kunto on siis hyvä/uutta vastaava. Ohut ja todella kevyt takki, pitää tuulta hyvin. Hyvin ilmastoitu. Väri musta-musta maastokuvio. Pakkautuu hyvin pieneen, loistava varatakiksi reppuun/laukkuun. Hintapyyntö: 65€ sisältäen postit. Paikkakunta: Kuopio, keskusta/Puijonlaakso. Yhteydenottotapa: yv. & soitto (miel. klo. 17:00 jälkeen) tai txt (milloin vain) nolla neljä sataa kuusi viisi nolla yhdeksän yhdeksän kaksi
 10. Kuvaus: Myydään Nakamuran alumiini hybridipyörä. 2013 malli. Erinomainen käyttö- ja/tai työmatkapyörä. 28" renkaat, voimansiirto Shimano Alivio (24v. takavaihtaja ja ketjut uusittu viime kesänä), promaxin jarrut, uudet jarrupalat. Bontragerin ohjainkannatin. SKS lokarit. Tarakka ja lukkomahdollisuudet rungossa. Säännöllisesti huollettu. Muutamia naarmuja maalipinnassa siellä täällä. Kunto hyvä. Mukaan myös hakkapeliitan w106 nastarenkaat, joiden kunto myös hyvä. Kuvan polkimet eivät tule kaupassa mukana! Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 56cm Nakaruman luokittelun mukaan. Itse olen 179cm pitkä ja pyörä on juuri sopivan kokoinen, varmasti kävisi vielä pidemmällekkin ajajalle. Hintapyyntö: 250€ Paikkakunta: Kuopio / Siilinjärvi. Yhteydenottotapa: yv.:llä, soitto (mielellään 17:00 jälkeen) tai txt (millon vain) nolla neljä sataa kuusi viisi nolla 992.
 11. g0rd0n

  M: Spessun 26" Control pari (2kpl). **MYYTY**

  Nostetaan vielä josko menis.
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.