Jump to content

M/V Wanha maantiefillari peugeot *MYYTY*


Haze-Ga

Recommended Posts

Varastotilan täyttyessä olen tullut välttämättömän eteen. Minun on luovuttava vanhasta kilometrinnielijästä. Tällä pyörällä on meinaan ajettu ja paljon.

Tarkempia yksityiskohtia en oikeastaan osaa tästä kertoa. Ainakin se on vanhempi, kuin meikäläinen. :shock: Kuitenkin kyseessä on sen verran wanha tapaus, että rungosta löytyy jo kaikennäköisiä kolhuja, mutta varmasti ikäisekseen melko kelpo yksilö.

Tangossa oleva hieno integroitu mittarikin pitäisi toimia, kunhan vaihtaa vain tuliterän pariston paikalle. Tai on ainakin ennen toiminut...

Myyn pyörän täysin tarjousten perusteella. Myöskin vaihdossa saa ehdottaa jotain mielenkiintoista... Ei tarvitse edes liittyä polkupyöriin. Ei kuitenkaan kissan tai muunkaan eläimen poikasia!!! :P

Pyörä sijaitsee Lahdessa. Ja mielellään nouto olisi ainoa järkeenkäypä luovutusvaihtoehto.

Tällähetkellä pyörässä ei ole edessä sisuskumia ja itselläni ei ole yhtään ylimääräistä tuohon enkä myöskään aio käydä ostamassa sellaista siihen, joten koeajo voi olla aika hankalaa... (jos et tuo omaa sisuskumia mukana, mutta vaihtohommat saat hoitaa itse!) Muuten pyörää saa kyllä tulla hivelemään ja ihastelemaan.. Mittasin tuon fillarin vaakaputken pituuden, se on n. 51cm.

Hp: 150€

[email protected]

http://aijaa.com/0079810674310

http://aijaa.com/0027210674312

http://aijaa.com/0046410674313

http://aijaa.com/0023710674314

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...