Jump to content

MYYTY: Teräsrunkoinen Colnago


Petkunterä

Recommended Posts

Myytävänä teräsrunkoinen Colnago-maantiepyörä suoralla tangolla. Ajoa ei vaan ole tullut kovin paljon ja kilometrejä pyörällä onkin takana vain noin 2000 km. Pyörä on kasattu vuonna 2008.

Kokoonpano:


  • [*:1suji01f]Runko Colnago Elegant 57 cm; ilmeisesti vuosimalli -93 tai -94. Ei ajettu ennen vuotta 2008. Rungossa paikkamaalattu pieniä "kiveniskemiä".
    [*:1suji01f]Etuhaarukka ITM Millennium full carbon (threadless) ja Campagnolo Chorus headset.
    [*:1suji01f]Täysi Campagnolo Veloce 2008 -osasarja flat bar -vaihtajilla.
    [*:1suji01f]Campagnolo Proton -kiekot Michelin Pro 2 Race -renkailla
    [*:1suji01f]Putkiosat Deda / Campagnolo
    [*:1suji01f]Satula Selle Italia Flite Genuine Gel

Tässä kokoonpanossa massa ~8,5 kg ilman polkimia ja pullotelinettä. Jossain vaiheessa ajattelin muuttaa pyörää retrompaan suuntaan ja hankin kromatun, kierteellisen Colnago Precisa -etuhaarukan, Colnago-stemmin ja Record-headsetin, mutta ne ovat jääneet asentamatta. Nuo osat voidaan neuvotella mukaan pakettiin tarvittaessa.

Kuva on muutaman vuoden takaa, mutta pyörä näyttää edelleen samalta lukuunottamatta satulaa ja grippejä, joihin on tarttunut väriä housuista ja hanskoista. Valkoinen on arka väri maantiepyörässäkin :)

[attachment=0]IMG_0006.JPG[/attachment]

Hieman vaikeahan tällaista pyörää on hinnoitella, mutta laitetaan nyt hintapyynnöksi vaikka tasan 1000 eur. Vaihto laadukkaaseen 29" jäykkäperään tai cyclocrossariin voisi myös järjestyä. Pyörä on Oulussa.

MYYTY.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...