Jump to content

maantiepyörä / cc-pyörä / runkosetti


Larunkyy

Recommended Posts

MITÄ:

Hei, naiselle haussa ensimmäinen maantie- tai cyclocrossfillari. Pituutta kuskilla 172cm ja kohtuu pitkät raajat. Nähdäkseni miestenkin pyörien geometriat voisivat olla sopivia. Runkokoko siten noin 52cm (c-t). Tarjota voi valmista pyörää tai runkoa/runkosettiä.

KRITEERIT:

Vähintään Tiagra- osasarja (ei siis kannata tarjota Sora-osilla). Myös huoltoa kaipaavat yksilöt kelpaavat, kunhan hinta on sen mukainen. Optimi olisi kokolalla alurunkoinen hiilarihaarukalla varutettu fillari, jossa olisi esim. juuri Tiagra tai 105 osasarja. Toki prameemmatkin käy, mutta hinta voi karata. Tarjoa joka tapauksessa, katsotaan tapauskohtaisesti!

TARJOA:

Ota yhteyttä YV:llä tai meilillä: [email protected]

Jos löytyy, niin laita infoa merkistä, mallista ja vuosimallista. Mieluusti myös ajomäärästä ja pyörän ja sen osien kunnosta. Jos et tiedä edellä mainittuja faktoja, niin kerro edes jotain pyörästä. :D

Kuvat olisivat toki kivoja.

Mieluusti kuulisin myös hintapyyntösi. Mitään hifiä ei kuitenkaan kannata tarjota, koska ensimmäisen fillarin budjetti saisi pysyä aisoissa. Uusia pyöriä saa kaupasta uuden hinnalla, nyt haetaan käytettyä menopeliä.

MISTÄ

PK-seutu tai Pirkanmaa, nouto onnistuu molemmista, jos sopiva löytyy.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Luo uusi...