Jump to content

MYYTY: Gary Fisher X-Caliber 2010 L/19"


kartturi

Recommended Posts

Eli myynnissä hyväkuntoinen X-Cal 29" jäykkäperä mallia 2010, jolla kilometrejä muutama sata. Ajettu enimmäkseen talvisia työmatkoja ja joku satunnainen maastolenkki poluilla. Runko käytännössä uutta vastaava ja GF:llähän on elinikäinen runkotakuu.

Varustus originaali: Mainio Fox RL23 100mm 29" joustohaarukka, X7/9 mix osasarja, Bontragerin Duster vanteet Deore navoilla ja Avidin Juicy 3 levyt, edessä 185 ja takana 160mm roottori. Alkuperäisen simpan M525 kampisetin vaihdoin viime vuonna XT veiveihin ja meno tukevoitui kummasti.

Vaihtoehtoisesti voin tarjota Bontyn kiekkojen tilalle samaan hintaan käsin tehdyt kiekot DT Swiss TK540 kehillä, X9 navoilla ja DT Competition pinnoilla. Rengasvalintana joko Bonty XDX 2.1" kuivan maaston yleisrengas, joka rullaa myös asvaltilla yllättävän hyvin, tai Vredesteinin 54mm katusliksi, tyyliin Big Apple. Molemmat kiekot suorat ja timmissä tasaisessa vedossa. Kaupan päälle lisäksi iskaripumppu joka jää tarpeettomaksi.

Ylipäätään jämäkkä ajettava, mutta maastohommat eivät minulle maistuneetkaan ja työmatkoihin tämä on vähän rohjo, joten pannaan myyntiin.

Hp. 900e

Pyörä Länsi-Helsingissä, näyttö sopimuksesta heinäkuun loppupuolella, yhteydet YV:llä

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...