Jump to content

Myyty: Specialized S-Works Roubaix -kilpapyörä $8500 6,77kg!


rollthrough

Recommended Posts

7 000 euron 6,77 kg:n maailman nopein tärinävaimennettu ylimmän pro-luokan hiilikuituinen maantieunelmapyörä edullisesti - 4 Paris-Roubaix-kilpailun voittoa - Palautusoikeus! - Hintaa laskettu jo peräti 2 400 euroa!

Hanki tästä erittäin edullisesti Suomen roudanrikkomille teille lippulaivaversio perustellusti maailman mukavimmasta maantiepyörästä. Kyseessä on hiilikuituinen Specialized S-Works Roubaix SL2, sama pyörä, jolla Tom Boonen on voittanut klassikkokilpailuista ehkä arvostetuimman, kiistatta vaativimman, Paris-Roubaix-kilpailun kolme kertaa, jonka lisäksi Fabian Cancellara on ottanut kilpailun voiton S-Works Roubaix:lla kerran. Kyseessä on vähän käytetty, erinomaisessa kunnossa oleva, 6,77 kg:n painoinen huippumaantiekilpapyörä. Specializedin FACT 10r -hiilikuituteknologia tekee rungosta keveän, sivuttain erittäin jäykän ja siten nopean ajettavan.

Patentoidulla Zertz-iskunvaimennuksella ylivoima vaihtelevissa olosuhteissa

FACT 10r -teknologian ohella Roubaixin patentoidut Zertz-iskunvaimentimet keulassa, takahaarukassa ja satulatolpassa antavat nopeusylivoiman vähänkään karheammilla teillä ja mahdollistavat mukavan ajon myös hyvinkin epätasaisilla mukulakivillä. Zertzien lisäksi hiilikuitu materiaalina itsessään vaimentaa tärinää. Hiilikuiturunkoisilla voi ajaa pitempiä matkoja, mutta tämä S-Works Roubaix on omassa luokassaan, kun puhutaan mukavuudesta ja tärinänvaimennuksesta. Verrattuna normaaliin hiilikuitumaantiepyörään ero on huomattava, aivan kuin siirtyisi alumiinipyörästä hiilikuitupyörään, mutta tässä tapauksessa siis hiilikuitupyörästä Zertz-vaimennettuun hiilikuitupyörään. Tärinänvaimennus todella toimii ja se on havaittavissa esimerkiksi ajettaessa mukulakivetyksellä, nimenomainen pyörä on kovillakin rengaspaineilla suhteessa erittäin mukava ja muita nopeampi niinkin epätasaisella alustalla. Tällä pyörällä kun kerran ajaa, niin on vaikea suostua turruttamaan käsiään enää koskaan alumiinipyörän tärinässä. Zertz-tärinänvaimennus ei kuitenkaan tarkoita jousitusta, eikä se siten muodostu hidasteeksi sileimmillä maantieosuuksilla, pyörä ei pumppaa ajettaessa.

Alan parhaat osat: uusi Dura-Ace, S-Works -hiilikuituosat, Body Geometry, Ksyrium SL

Pyörän osasarja on kauttaaltaan Shimanon maantieosien lippulaiva, Dura-Ace, sen uusin versio, 7900. Etu- ja takavaihtajien, vaihdevipu-jarrukahvojen, jarrujen, takapakan, kampisetin ohella lisäksi myös keskiö on Dura-Ace 7900 -osasarjaa. Uusi Dura-Ace on entistä kevyempi, päivityksistä mainittakoon esimerkiksi hiilikuituiset jarrukahvat. Zertz-tärinänvaimennus on myös hiilikuituisessa S-Works-satulatolpassa. Pyörän satula on kevyt, patentoitua Body Geometry -teknologiaa hyödyntävä titaanikiskoinen ja hiilikuitupohjainen Specializedin Body Geometry Toupé Gel, jonka geelipehmusteen ja flow-ratkaisun mahdollistama ergonomia tekee satulasta mukavan pitemmilläkin pyörävaelluksilla ja mahdollistaa pyörän työmatka- ja kaupunkikäytön myös ilman pehmustehousuja. Pyörää ei tarvitse lähteä päivittämään miltään osin, hiilikuituiset FACT-teknologiaa hyödyntävät S-Works -ohjaussarvet ovat erittäin kevyet siinä missä S-Works Pro-Set -ohjainkannatinkin. FACT-hiilikuitua hyödynnetään niin ikään rungossa, keulassa ja satulatolpassa.

Pyörän kiekkoina ovat lähes 1000 euron ovh:n omaavat Mavicin huippuvanteet, Ksyrium SL:t. Kiekkosetti on erittäin kevyt, johon osasyynä on osaltaan navassa käytetty hiilikuitu. Arvosteluissa kiekkoja on kiitelty kovasti, mm. niiden jäykkyys on erinomainen, voimaa ei siten hukkaannu kovassakaan kirissä seisaaltaan ajettaessa. Kiekoissa on käytössä ISM, FTS-L, Maxtal, Isopulse, QRM+, Zircal, UB Control, SUP ja Fore-teknologiat. Paino on vain 1485 grammaa (645 g edessä, 840 g takana).

Mavicin sivuilta:

ISM

Inter Spoke Milling Lighter rim and equal rigidity is the magic equation to reduce inertia and to free extra power for climbing. A Mavic patented exclusive concept (US 6 402 256).

FTS-L

Force Transfer System Light. Reinforcement of key transmission components: the contact area between the pawl and the hub body is reinforced by 2 stainless steel inserts, which allows the use of a 100% aluminum hub body: - the entire hub is extremely lightweight and strong - greater efficiency due to better transmission of efforts on the entire wheel

Isopulse

Isopulse™ lacing and mounting on the rear hub keep spokes at a constant tension for added stability and efficient energy transmission

Maxtal

Exclusive to Mavic. An aluminum alloy that is 30% more resistant than a 6106 alloy, for lighter and stronger rims.

QRM+

Qualité de Roulements Mavic +. Our most demanding level. Those cartridge bearings are of course double sealed with C3 internal clearance, and toped with a micro-adjustability system, allowing you to quickly adjust your wheels according to performance goals: precision "free" adjustment for maximum fluidity, or perfect high precision setting for all-weather rides.

Zircal

Zicral aluminum produces a very lightweight, yet super-strong spoke

UB Control

Usiné Brut Control. The braking surfaces are milled to improve braking friction and eliminate shuddering.

SUP

Soudé Usiné Process. After bending, the rim joint is arc welded. The welded seam is then milled for a smooth finish. A welded and milled rim joint is extremely strong, eliminates shuddering when braking, and offers superior wheel balance.

Fore

Only one of the 2 rim wall is "drilled" : - the rim is 4 times more resistant to fatigue stress - 20% increase in the rim rigidity to transfer all of your energy to the ground

12 maailmanmestaruutta Specialized S-Works -pyörille 2011

S-Works-lippulaivamallisto on suunnattu ylimmän pro-luokan kilpailijoille. Maailman parhaat ajajat ajavatkin näillä S-Works-pyörillä. Pelkästään viime vuonna maailmanmestaruuksia S-Works-pyörille tuli peräti 12 kappaletta! Mm. miesten maantiepyöräilyn (Mark Cavendish), miesten ja naisten maantieaika-ajot (Tony Martin ja Judith Arndt) ja viisi triathlonin maailmanmestaruutta menivät S-Works:lle.

Paris-Roubaix-kilpailun voitto on mennyt S-Works Roubaix:lle 2008, 2009, 2010 ja 2012:

rbx08-boonen450.jpg

http://www.pezcyclingnews.com/?pg=fullstory&id=5813

pic330358_600.jpg

http://www.cyclingnews.com/features/photos/gallery-boonen-joins-illustrious-company-in-the-100-club/211047

2008 Paris-Roubaix, Specialized S-Works Roubaix, Tom Boonen

boonenwins.jpg?w=500&h=389

http://trainingfromabarkalounger.wordpress.com/2009/04/13/boonen-takes-his-third-paris-roubaix/

tom-boonen-paris-roubaix09.jpg

http://www.bikerumor.com/2009/04/12/tom-boonen-wins-third-paris-roubaix/

2009 Paris-Roubaix, Specialized S-Works Roubaix, Tom Boonen

roubaix10-CANCELLARA-IN-ARENBERG.jpg

http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest/450225/unstoppable-cancellara-takes-rare-double-with-paris-roubaix-win.html

fabian_cancellara_paris-roubaix_2010_team_saxo_bank.jpg

http://www.roadcycling.com/articles/2010-Paris-Roubaix-Results_003444.shtml

cancellara-roubaix-2010-2.jpg

http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest/450225/unstoppable-cancellara-takes-rare-double-with-paris-roubaix-win.html

fabian_cancellara_podium_paris_roubaix_2010.jpg

http://www.roadcycling.com/articles/2010-Paris-Roubaix-Results_003444.shtml

2010 Paris-Roubaix, Specialized S-Works Roubaix, Fabian Cancellara

280-RTR30HTF-640.jpg

http://www.steephill.tv/classics/paris-roubaix/

photo_040506_600.jpg

http://www.cyclingnews.com/news/photos/boonen-still-leads-worldtour-rankings/217235

2012 Paris-Roubaix, Specialized S-Works Roubaix, Tom Boonen

Mark-Cavendish-World-Champion-Road.jpg

http://www.bicycling.com/news/pro-cycling/mark-cavendish-wins-world-road-race-championship

Mark Cavendish voitti S-Works:llä maailmanmestaruuden ja Tour de Francen kirikilpailun.

schleck-yellow-605x421.jpg

http://velonews.competitor.com/2010/07/news/graham-watson-photos-from-stage-9-of-the-2010-tour-de-france_128464

Andy Schleck voitti S-Works:llä Tour de Francen kokonaiskilpailun.

2012-07-28T152249Z_1243312812_TB3E87S16PSB9_RTRMADP_3_OLY-CYCL-CRMRR-MEDALS-DAY1.JPG

http://www.reuters.com/london-olympics-2012/articles/cycling/mens-road-race/2012/07/28/olympic-cycling-kazakhstans-vinokourov-wins-mens-road

Alexander Vinokurov voitti S-Works:llä 2012 olympiakultaa.

Päivitetty Roubaixin FACT 10R -hiilikuiturunko on entistä nopeampi

S-Works Roubaix 2009 -malliin tuli paitsi päivityksenä uusi Dura-Ace, niin entisestään menestyksekästä runkoa parannettiin monilta osin, mm. sivuttaisen jäyykkyyden osalta:

Cyclingweekly.co.uk:

Comparisons with 2008 Roubaix SL

Geometry: the same successful design

Frame material: 10r instead of 9r FACT Carbon

New monocoque front triangle with oversized headtube inc 1 3/8 lower headset size

New fork according to new headtube design, with new carbon layup and blade shaping

Wider top tube, but maintaining the curved shape from the old design

Hugely oversized bottom bracket area

Hugely oversized down tube

Asymmetrically oversized seat tube

Oversized chainstays

New seatstays, greater lateral stability due to increased triangulation but equivalent vertical compliance achieved with improved carbon layup and new larger Zertz dampers

Carbon drop outs as per the Tarmac SL2

Test data

9% Stiffer in Torsion

12% Stiffer BB

21% Stiffer Laterally in rear triangle, with the same amount of vertical compliance

Lue koko artikkeli:

http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest/346628/specialized-s-works-roubaix-sl2.html

Pyörää voi tulla kokeilemaan paikan päälle Ouluun. Pyörän uskomaton mukavuus, kiihtyminen ja käsiteltävyys kannattaa tulla itse kokemaan.

MALLI

Specialized S-Works Roubaix SL2 Dura-Ace

PAINO

6,77 kg !

RUNKO

S-Works FACT 10r carbon, FACT IS construction, compact race design, Zertz inserts

KEULA

S-Works FACT carbon, monocoque construction, OS race for 1-3/8" bearing, full carbon legs, crown and steerer w/ Zertz inserts

KAMMET JA RATTAAT

Shimano Dura-Ace, rattaat 50/34t

KESKIÖ

Shimano Dura-Ace

VAIHDEVIVUT / JARRUKAHVA, OIKEA

Shimano Dura-Ace STI, Flight Deck

VAIHDEVIVUT / JARRUKAHVA, VASEN

Shimano Dura-Ace STI, Flight Deck

TAKAVAIHTAJA

Shimano Dura-Ace

ETUVAIHTAJA

Shimano Dura-Ace, braze-on clamp

JARRUT, EDESSÄ

Shimano Dura-Ace

JARRUT, TAKANA

Shimano Dura-Ace

RATASPAKKA

Shimano Dura-Ace, 11-28t

VANTEET

Mavic Ksyrium SL, clincher, 13x622

NAVAT JA PINNAT

Mavic Ksyrium SL

OHJAUSTANKO

Specialized S-Works SL, FACT carbon handlebar, short-reach drop, 31.8mm, 440mm width

OHJAINKANNATIN

Specialized S-Works Pro-Set, 3D forged, carbon/alloy face plate w/ Ti bolts, carbon top cap, 4-position adjustable, 100mm length

OHJAINLAAKERI

Specialized S-Works Campy style, 1-3/8" lower bearing, integrated threadless, sealed cartridge ceramic bearings w/ stainless steel races, 20mm carbon cone w/ one 10mm and two 5mm carbon spacers

SATULATOLPPA

Specialized S-Works SL, FACT carbon with Zertz vibration-damping technology, 27.2x350mm

SATULATOLPAN KIRISTIN

Specialized S-Works CNC alloy, 32.6mm

SATULA

Specialized Body Geometry Toupé Gel, carbon reinforced base, hollow Ti rails

TANKOTEIPPI

Specialized Body Geometry Bar Phat, cork ribbon w/ neoprene padding

ETURENGAS

Specialized S-Works Turbo 700x23c, center compound: 65a / shoulder compound: 55a, 220 TPI, Blackbelt puncture protection, folding, 185 grams

TAKARENGAS

Specialized Pro Roubaix, 700x23/25c, dual-compound tread, aramid bead, 120 TPI, 700x23c, folding

KOKO

54 cm (soveltuu 167 - 185 cm, satula asetettu kuvissa 185-senttiselle vaadittavalle korkeudelle)

HINTA

Nyt vain 2770 €, aiemmin 5170 €

Uudet S-Works Roubaix -mallien hinnat vaihtelevat 11 000:stä 8 000 dollariin. 2009 S-Works Roubaix SL2:n hinta oli $8500. Tom Boonen voitti tämänvuotisen Paris-Roubaix-kilpailun S-Works Roubaix:lla, jonka paino oli 7,53 kg, tämä painaa vain 6,77 kg (ylläolevasta osalistauksesta poiketen Continental Supersonic -renkaat ja -sisärenkaat, jotka tulevat kaupan päälle).

Kaupan päälle tulee kevyt Specialized-pulloteline. Pyörän yhteydessä on mahdollisuus tarvittaessa ostaa lukkopolkimet edullisesti. Renkaiksi voi rungon rakenteen myötä asettaa jopa 32 mm:n renkaat. Siten pyörä on erityisen ajokelpoinen myös muina vuodenaikoina. Pyöräänhän voi halutessaan lisäksi asentaa maantielokasuojat.

Pyörässä ei ole yhtään murtumaa, lommoa, halkeamaa tai muutakaan rakenteellista vauriota, ylipäätänsä pyörä on erinomaisessa kunnossa kuten alla olevista kuvistakin voi päätellä. Pyörää ei ylipäänsä ole juuri ikäisekseen käytetty, huomiotarratkin ovat paikoillaan, kuten kuvista voi todentaa.

S-Works Roubaix on paitsi kovan luokan ammattilaistason kisakone, myös erittäin tyylikäs kokonaisuus mustaa, punaista, valkoista ja harmaata.

P1220547.JPG

P1220626.JPG

Katso kuvat:

https://picasaweb.google.com/rollthrough/SpecializedSWorksRoubaix?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJen7cyM0MGJ0wE&feat=directlink

Riskittä bussiennakolla ja palautusoikeudella, tee tarjous

Mukaan tulee kuitti pyörän myynnistä. Pyörässä on kiinni tunnistelaatat rungon pohjassa. Niiden myötä pyörän voi rekisteröidä Specializedin kotisivulla.

Osta tästä nyt huippuvarusteltu, erittäin kevyt ja tyylikäs hiilikuituinen ylimmän pro-luokan Specialized S-Works Roubaix SL2 -kilpamaantiepyörä edullisesti.

Pyörää voi tulla kokeilemaan paikan päälle Ouluun. Pyörästä on mahdollista saada live-videokuvavahvistus ennen maksun suorittamista, jos ei pääse paikan päälle todentamaan pyörän kuntoa.

Pyörällä on kahden arkivuorokauden palautusoikeus, osta siis riskittä.

Huomioi, että pyörä voidaan lähettää bussiennakolla, jolloin maksu suoritetaan vasta pyörä vastaanotettaessa. Pyörän voi siten tarkistaa ja päättää ottaako sen vastaan.

Tarjouksen voi vielä tehdä.

Yhteydenotto:

Joko viestillä, yksityisviestillä tai sähköpostilla rollthrough gmail com (lisää tarvittavat merkit).

Postitus ja maksu:

Postituskulu Suomeen Matkahuollon kautta 25 €.

Matkahuollon bussiennakko käy myös mainittujen lisäksi. Siitä muodostuu 7,20 euron lisämaksu. Toimitettaessa pyörä bussiennakolla se maksetaan vasta vastaanotettaessa, täten tietysti ei muodostu etukäteismaksusta muodostuvaa periaatteellista riskiä.

Muussa tapauksessa nouto tai rahat tilille, pyörä Matkahuoltoon. Matkahuoltohan kuljettaa pyörän sitten ajokuntoisena perille noin vuorokaudessa. Suojaan pyörän ennen kuljetukseen laittamista.

Postipaketilla tai postiennakolla lähetettäessä kulut sovitaan erikseen.

Hakusanat:

Maantiepyörä, kilpapyörä, maantiekilpapyörä, kilpamaantiepyörä, road-pyörä, maantiepolkupyörä, kilpuri, kisapyörä, polkupyörä, pyörä, aika-ajopyörä, Specialised Ruobaix, bike, bikes, bicycle, bicycles, Specialised, harjoituskilpapyörä, harjoituskilpuri, harjoitusmaantiepyörä, maantieharjoituspyörä, pyöräily, kilpapyöräily, rd-pyörä, rd, road bicycle, road cycle, rd cycle, racing bicycle, racing bicycle.

Link to comment
Share on other sites

Pyörän vuosimalli on 2009. 2010 oli käytössä sama runko ja sama uusi Dura-Ace, vain tylsemmät maalaukset, kuten tuosta yllä olevasta linkistä ilmenee. Kuten kuvista voi päätellä, käyttöä ei ole paljoa ollut, lisäksi kaikki kuluvat osat ovat erittäin hyvässä kunnossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...