Jump to content

MYYTY - Sidi wire Air maantiekengät 42


Kyrdis

Recommended Posts

Kuvaus:  alta 15 lenkillä jalassa ehtineet olla sidin huippumaantie kengät. Kuvissa näkyy virhe oikean jalan etuosassa. Paikoillaan lookin klossit. 

Koko (42): 

Hintapyyntö: 170e

Paikkakunta: Siilinjärvi 

Yhteydenottotapa: [email protected] 

Nollaneljäneljä-3339598 

 

IMG_20170210_192719.jpg

 

IMG_20170210_192736.jpg

 

IMG_20170210_192805.jpg

 

IMG_20170210_192831.jpg

 

IMG_20170210_192854.jpg

 

Maantiepyöräilykenkien huippumalli SIDIltä. Malli on 60 grammaa kevyempi kuin Ergo 3, ja siinä on paljon uusia ominaisuuksia. Tämä kenkä sopii vain parhaan kelpuuttavalle. Tyylikäs italialainen muotoilu, käyttömukavuus ja keveys tekevät siitä ammattilaisen valinnan.

- Soft Instep 3 System® – Anatominen ja miellyttävä nauha jalan yläosassa sekä pehmeä lämpömuovattu materiaali takaavat käyttömukavuuden ja suorituskyvyn. Se jakaa painon tasaisesti koko nilkalle, ja sitä voi säätää molemmilta puolilta, jotta saavutetaan täydellinen keskitetty asento. Soft Instep 3 System voidaan korjata ja vaihtaa.

- Täysin uusi Tecno 3 -solki, jota voi säätää ajon aikana ja joka sallii kengän säätämisen juuri halutulla tavalla. Tecno 3 jakaa painon tasaisesti koko jalalle, jolloin istuvuus on parempi, käyttömukavuus erinomainen ja polkemisen tehokkuus ihanteellinen. Vaihdettavissa.

Adjustable Heel Retention Device® – säädettävä kantajärjestelmä, joka kiristää kantaosan yläosan ja estää jalkaa nousemasta ja kenkää luistamasta sivulle mäissä ja kiihdytyksissä.

Heel Cup System (HCS) – Vahvistettu kanta pitää jalan ihanteellisessa asennossa ja estää kenkää menettämästä muotoaan äärimmäisessä käytössä tai pitkäkestoisessa paineessa ajan mittaan.

- Replaceable polyurethane heel pad – pieni osa, joka helpottaa kengillä kävelemistä. Vaihdettavissa.

- Vent Carbon Sole – SIDI on pystynyt pienentämään Vent Carbon Solen painoa entisestään. Nyt kannassa on erittäin kevyt osa, joka helpottaa kengillä kävelemistä. Kenkään on myös lisätty vaihdettava varvas-/ilmanvaihtosuoja. Vent Carbon Sole jakaa voiman tasaisesti, sillä se on kevyt ja jäykkä, mutta se on myös erittäin miellyttävä lämpimällä säällä. Pohjassa on integroitu venttiili ja ilmanvaihtokanavat, jotka viilentävät jalkoja kuumina päivinä. Venttiili voidaan avata ja sulkea.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...