Jump to content

MYYTY - MYYTY Easton EC90 Aero hiilikuituiset tuubikiekot


GrafZeppelin

Recommended Posts

Easton EC90 Aero hiilikuituiset huippukiekot tuubirenkaille. Kiekoissa on keraamiset laakerit ja Sapim CX-ray pinnat. Kehän korkeus on 56mm ja painoa kiekoilla on 1335g. Kiekoilla ajettu 2 kesää, ei kolaroitu eikä kaaduttu.

 

Campagnolon vapaarattaalla, mukaan saa myös Shimanon 10-speed vapaarattaan. Napa on mallia Easton R4SL ja siihen on 11-speed shimanon vapaaratas tilattavissa.

 

Kiekoilla on liimattuna Continental Sprinter -tuubit, jotka tulevat kiekkojen mukana, kilometrejä niillä tosin ei ole enää kauheasti edessä. Takakiekossa on 1-2mm heittoa, joka on helposti rihdattavissa, mutta nippelit ovat kehän sisällä, jolloin kumi pitää poistaa kehältä ennen rihtausta mistä syystä se on jäänyt odottamaan renkaan vaihtoa. Etukiekko on täysin suora.

 

Kiekot ovat hyvässä kunnossa ja jarrupinnat ovat sileät, lukuunottamatta yhtä takakiekon jarrupinnassa olevaa kiveniskemän tms. Jälkeä, joka ei kuitenkaan tunnu jarrutuksessa.

 

Mukaan tulee kiekkoihin sopiva pinna-avain ja laakerien kireyden säätöön sopiva työkalu ja keraamiset varalaakerit vapaarattaaseen.

 

Kiekkoihin on itse askarreltu mustat tarrat, mutta ne voi halutessaan poistaa ja palauttaa alkuperäisen, valkoisilla logoilla olevan ulkoasun.

 

 

 

Hintapyyntö: 500€

Paikkakunta: Helsinki

Yhteydenottotapa: YV

20160801_235133.jpg

adsf.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...