Jump to content

MYYTY - Sannino krono pursuit bike, koko 57, Helsinki, Aleale 600€


TheTomasi

Recommended Posts

Kuvaus: 

Sinkulaksi rakennettu ehta ääriharvinainen ja röyhkeän muotoinen Mauro Sanninon korun lailla muhvijuotettu pursuit bike/tt runko Columbuksen parhainta laatuterästä, michen ratanavat, mavicin avokehät, gebhart eturieska, campa record kammet, campa record harvinainen vanha tyyliin sopiva aerotolppa, 28" haarukka reynolds 531:stä, jne. Valkoisessa tankonauhassa nätit punaiset tikkaukset. Jarrut jotkin perus-shimanskit. Kaikki hienossa kunnossa. Kasaus ei ole miljoonalaatikkokötöily, vaan ammattilaisen tekemä. Tyyliä on vaikka muille jakaa ja runko keräilykamaa siis. Runkoja tehty todella vähän, ei tule varmasti heti toista vastaan kuten perus-pistoja ja muita uusioretropyöriä. Pudottaa takuulla leukoja hoodeilla.

 

Tuosta kun vetää spacerit pois ja droppitangon tilalle, niin varmasti on tarpeeksi matala asento. Tai voihan tuohon laittaa taas pursuit tangon, vaihdevivut runkoon ja valkoisen Campan levykiekon taakse, 650-haarukan ja kiekon eteen, voi laittaa vaikka museoon ihmeteltäväksi alkuperäiskuosissa. :) Nykyisellään taas varsin mukavasti ajettava setup. Toe overlap pitää toki huomioida, kuten agressiivisemmissa geometrioissa yleensä. 

 

Rungon koko: 57

Hintapyyntö: 600€/Hyvin perusteltu älyllinen tarjous

Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki

Yhteydenottotapa: nollaviisnolla 576 8027

Sannino.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kiitoksia. Olen asiasta tietoinen, kuten huomaat mainitsen nykyisen haarukan erikseen ilmoituksessa ja myös sen, että pyörä ei ole alkuperäiskunnossa vaan rakenneltu sinkulaksi. Tästä syystä myös ilmoitus on fiksit-, eikä vintage-osiossa. Chibicistä saattaisi sovelias haarukka hyvinkin löytyä, jos pyörän haluaa rakentaa 80-luvun aika-ajokuosiin. Ja ymmärtääkseni näissä rungoissa ei sinällään voi sanoa olevan alkuperäishaarukkaa koska moista ei aina mukana uutenakaan toimitettu, vaan tavattiin usein käyttää halutun valmistajan 650-karahkaa. Löytyminen silloin oli tuskin juuri sen helpompaa kuin nykyisessä web-maailmassa.

 

Tällä hetkellä pyörä on varsin hauska ja liikenteessä ajettava sinkula, 650-haarukalla ja ultramatalalla stackillä ei ehkä niinkään. Emä- ja satulaputken kulma korkeamman haarukan myötä tekee myös osaltaan ajettavuudesta maantiepyörämäisemmän ja minusta jarrut ovat hyödyllinen feature liikenteessä ajettaessa. Rata on sitten erikseen. Ja täydellisessä museokelpoisessa 80-luvun tt-kunnossa oleva Sannino lienisi hinnaltaankin vähän toisenlainen. Kuitenkaan mitään ei ole peruuttamattomasti pilattu, eli perinnehenkeenkin tämän voi halutessaan rakentaa. Rungon kunto on erinomainen.

 

Pahoittelen erhettä, jos Pursuit tuntuu väärältä termiltä tässä yhteydessä. Näinhän se toki on. Toisaalta tuntuu olevan suosittu kuvaamaan myös vastaavan muotoisia funnybike ajan aika-ajokonkeleita monessakin paikassa. Vaikkapa tässä: http://www.steel-vintage.com/sannino-krono-late-1980s-pursuit-bike-detail Tarkoitus on välittää käsitys rungon muodosta jo otsikkoa lukemalla. Mitä selkeämpää ehdottaisit tilalle?

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...