Jump to content

MYYTY - Giant FCR Zero/TCR Aero L-koko nyt 400€ (Helsinki)


TheTomasi

Recommended Posts

Kuvaus: Kaunis, vähän jo vanhempi rakkaudella rakennettu ja punaiseksi huolellisesti värikoodattu Giant tt/tri-himmeli droppitangolla.

 

Paketissa alumiininen L-kokoinen Fcr Zero/Tcr Aero runko (2000-luvun alkupuolen parhaimmistoa ONCE-tiimin TDF tt-voittoineen), Shimanon aerokiekot (Kuvan Zipp muutti jo uuteen kotiin erikseen), Kuota kuitustemmi, Sintema kuitutanko, Cinelli RAM jänskä 2-siipinen aerotolppa, Pron alumiininen varsin jees tt-tanko, Ta-Specialites eturieskat, Dura-Ace etuvaihtaja, 105 takavaihtaja,  Nokonin vaijerisetit, Shimanon mittari 105 9-kahvoihin integroiduilla kaukosäätönapeilla. Näyttää valitut rattaat, nopeuden ja päättelee em. tiedoista kadenssin. Mukana kaikenmoista kuitukilkettä, kuten eliten pullotelineet, Tektron kuitupäällysteiset r750 jarrut, stemmin korkki, jne. Michelinin Pro Race 3 tai 4 renkaista ja sisureista en mene takuuseen, saattavat olla hapertuneet seinällä roikkuessa.

 

Asento säädetty nopeaksi ja mukavaksi 184,5 senttiselle lyhytselkäiselle ja pitkäraajaiselle kuskille. Ei uusinta uutta, mutta ainakin varmasti tarpeeksi jäykkä runko ja mahdollista ajaa maantielenkkiäkin sujuvasti droppitangon ansiosta. Laskettu hinta koko höskälle 400€/hyvin perusteltu tarjous. Voin ehkä myydä palikoitakin erikseen jos tarjoat kivasti, mutta mieluummin eroon yhtenäisen kauniista rakkaudella rakennetusta ja huolletusta toimivasta paketista. Tällä aloittelee kummasti triathlontouhut halvalla. Kaikki erinomaisessa kunnossa, ajettu kerran 2009 jälkeen, kun on tullut ajeltua yksinomaan maantiepyörillä ja crossareilla. En ole raaskinut myydä, kun on niin nätti. ;) Roikkunut sisällä seinätelineessä muiden pyörien joukossa, nyt tarvitaan tilaa uudelle tt-kapineelle.

 

Rungon koko (lisää myös otsikkoon): L

Hintapyyntö: 400 €

Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki

Yhteydenottotapa: nollaviisnolla 576 8027

Giant.jpg

geom_tcr_aero.jpg

Muokattu: , käyttäjä: TheTomasi
Hintaa alas
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...