Jump to content

MYYTY - Norco Valence A3 57cm Tampere


Jhome

Recommended Posts

Tarjolla olisi todella siisti ja hyvin pidetty Norco Valence A3 maantiepyörä, joka ei kovin paljoa uudelle häpeä. Pyörää on säilytetty koko sen elinkaaren ajan vain sisällä asunnossa ja se on ollut vain kauniiden kesäpäivien lenkkipyöränä.
 

Tämä kaunotar on vuosimallia 2013, mutta pyörä on ostettu loppukesästä 2014 ja otettu käyttöön viime vuoden keväällä. Kokonaisuudessaan pyörällä on takana n. 1500km, renkailla ja vanteilla n. 1000km. Käytännössä pyörä on siis vasta sisäänajettu.
 

Rungon koko 57cm, eli pyörä sopinee parhaiten n. 178-186cm polkijalle. Kuvan säädöillä ollut sopiva lyhytjalkaiselle 179cm mittaiselle kuskille.
 

Pyörää on pidetty kuin kukkaa kämmenellä ja huollettu säännöllisesti. Jarrut juuri säädetty, vanteet rihdattu ja runko käsitelty likaa hylkivällä suoja-aineella, joka helpottaa puhdistamista. Taakse on myöskin vaihdettu uusi Continental Race sisäkumi.
 

Vaihtajat ja vaihevivut Shimano Soraa, kampisetti FSA Vero, Jarrut Tektro 359 ja renkaat erittäin laadukkaat pistosuojatut Vittoria Rubino Pro:t. Yhtäkään puhjennutta rengasta ei ole matkan varrelle näillä sattunut ja pito on erinomainen. Satula ja polkimet käyttämättömiä.
 
Pyörän etuhaarukka on mukavasti tien epätasaisuuksia vaimentavaa hiilikuitua ja runko alumiinia. Pyörän rungon endurance -muotoilu on myöskin puhdasveristä kilpapyörää huomattavasti rennompi, eikä vaadi polkijalta rytmisen kilpavoimistelijan liikeratoja. 
 

Tämä mankeli on erittäin mukava ajaa pitemmilläkin lenkeillä ja myynnin syy on puhtaasti parisuhdeperusteinen; vaimon mielestä makuuhuoneeseen ei yhtä pyörää enempää sovi, joten uuden hiilikuituraketin tultua taloon, on tästä kaunottaresta vastentahtoisesti luovuttava.  
 

Tästä siis erittäin siisti ja varsin ripeä menopeli edullisesti vaikkapa ensimmäiseksi maantiepyöräksi, lähestyvään Pirkan pyöräilyyn tai muuten vain kuntoiluun!
 

Pyörä löytyy aivan Tampereen keskustasta, jossa sitä pääsee luonnollisesti myös ihastelemaan ja koeajamaan.


Rungon koko : 57cm 

Hintapyyntö: 490€

Paikkakunta : Tampere 

Yhteydenottotapa: 

norco3.JPG

norco.JPG

norco2.JPG

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...