Jump to content

MYYTY: Rossin 54 teräskilpuri


May

Recommended Posts

Pyörä myyty

Myydään teräsrunkoinen Rossin menneeltä vuosituhannelta. Rungon kooksi on stanssattu 54, vaakaputken pituus keskeltä keskelle mitattuna on 55 cm (stemmi 100 mm), soveltuu karkeasti 175-185 cm kuljettajalle. Navat, kammet, polkimet, vaihteet ja jarrut Shimanon 600 AX –sarjaa, ohjainlaakeri ja keskiö Gipiemmeä. Runko terästä, ei lue mitä putkea mutta jämäkkä, kevyehkö ja kohtuu tiukkakulmainen pyörä kuitenkin kyseessä (esim. lokarinkiinnikkeitä ei löydy). Satulana rispaantunut, mutta täysin ajettava Kashimax Aero.

DSC_0347122.jpg

Pyörä täysin läpikäyty, laakerit puhdistettu ja rasvattu aina polkimia myöten, vaihteet vaihtuu ja jarrut toimii moitteetta. Lisäksi ketjut ja takapakka on uusittu. Miinuksena tämänhetkisten renkaiden kunto, voidaan ostajan kanssa sopia rengastuksesta erikseen. Rungon maalipinnassa ei ole erityistä moitittavaa, eikä runko ole lommoilla eikä vääntynyt.

Tarkoitus oli kasata itselle lenkkipyörä, mutta suunnitelmat muuttuivat sen verran, että täytyy laittaa pyörä eteenpäin. Tästä hyvä pyörä niin lenkille kuin kesäillan fiilistelyihin.

Hintapyyntö 300 €. Sijainti Riihimäki, kulkee tarpeen tullen myös pk-seudulle. Vaihdossa voidaan keskustella Nokia Lumia 710 tai -800:sta.

Yhteydenotot yksityisviestillä.

Pyörä myyty

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...