Jump to content

MYYTY: Orange 223 Dh-pyörä + suojat 650€


fillarikrist

Recommended Posts

orange.jpg

Myyn Orangen 223 alamäkipyörän, pyörä sopii  hyvin 170-180 senttisille.  Mukaan saa viime vuonna ostetun ja noin 5 kertaa käytetyn 661:n fullface-kypärän sekä saman verran käytetyt säärisuojat ja haarniskan (koko L). Hintapyyntö yhteensä 650€ eli tässä olisi hyvä lajinaloituspaketti tai vain edullinen vaihtoehto.

Vaikka fillari on vuosimallia 2004 niin se on valmis mäkeen, Viimeisinä 5 vuotena sillä ei ole ajettu kuin pari-kolme kertaa kesässä. Pyörää on huollettu ja siihen on vaihdettu juuri uudet kumi (Schwalbe Magic Maryt) ja uusi takaiskari  , myös uudet Shimano Deoren Jarrut. Ajoa ei tosiaan ole ollut tuskin 15 päivää enempää viimeisten 5 vuoden aikana. Painoa tällä pyörällä 18 jotain kiloa eli varsin kohtuullisesti. Runkokoko on 2004 vuoden m/l eli nykystandardien mukaan  vastaa noin M kokoa.

Orange käyttää edelleen single-pivot linkustoa pyörissään ja pyörän geometriaa voi säätää iskarin kiinnityspaikkaa vaihtamalla. Pyörästä saa halutessaan myös yllättävän modernin geoltaan eli matalan ja loivan. Keulakulman saa 64 asteeksi ja akselivälikin on 1173, chainstay 450. Eli todella edistykselliset racegeometriat aikanaan.  223:lla voitettiinkin vuoden 2004 maailmanmestaruus Steve Peatin toimesta ellen väärin muista. Tämän pyörän runko on sattumoisin Matti Lehikoisen entinen (yo. kuva on melko suurella todennäköisyydellä tästä pyörästä otettu). Matin nimmarikin löytyy chainstaystä ;). Pyörässä on tietysti käytön jälkiä, mutta ei lommoja tai murtumia. Kiekoissa on hieman heittoa mutta täysin ajokunnossa.  Keulan huolto voisi olla ajankohtaista vaikka sekin on ajokunnossa.

Osia:

Keula: Marzocchi 888

Iskari: Manitou Metel

Kiekot: Mavic Deemax

Kammet: Truvativ holzfeller

Tanko ja stemmi: Holzfeller n. 800 mm tanko, stemmin pituutta en muista

Vaihteet: sram x7

Ketjunohjurikin löytyy

Jarrut: Shimano deore ja Hayes nine.

 

Pyörää voi tulla katsomaan ja koeajamaan Turkuun. Matkahuolto onnistuu.

Yhteydenotot: [email protected] 0449074154

 

orange.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...