Jump to content

MYYTY - Scott Addict SL 54cm


Juide

Recommended Posts

Erittäin hyväkuntoinen ja erittäin kevyt Scott joutilaana. Kaikki kuluvat osat (voimansiirto, vaijerit, jarrupalat, tankonauhat, renkaat, keskiö) ovat uusia ja pyörä on juuri täydellisesti läpikäyty, huollettu ja puunattu, joten pyörä ei vaadi pitkään aikaan mitään muuta kuin kovaa ajoa. Runkokoko M/54 cm, efektiivinen vaakaputki 545mm, soveltuu noin 174-182 cm kuskille. Mukana 120 mm stemmi, jolla toimii asteikon yläpään kokoisilla kuskeilla.

Runko on vuosimallia 2009, pyörä on kasattu 2011 keväällä ja sillä on ajettu neljä kesää 2011-2014. Osasarja Sram Force 10speed, eturattaat 39-53 ja pakkana Dura-Ace 12-23. Putkiosat Ritchey WCS Carbon. Kiekot Tune MIG/MAG navoilla, DT Revolution pinnoilla ja Mavic Open Pro kehillä, kiekkoparin paino noin 1420 g. Tunen kevyet ti/alu pikalinkut. Renkaita löytyy useita vaihtoehtoja, esim Pro4, Conti S4000, Vittoria, Specialized... Satulana kuvasta poiketen uusi valkoinen Specialized Romin Pro.

Pyörä painaa kuvan kunnossa noin 6,35 kg, joten pullotelineet, mittari ja polkimet asentamalla painoa on aikalailla 6,8 kg. Runkosetti on edelleen yksi markkinoiden keveimpiä, punnittua painoa rungolla on 792g ja haarukalla 283 g. Keveydestä huolimatta minkäänlaista löysyyttä ei ole, vaan raami on riittävän jäykkä kaikkin tarpeisiin. Rungossa on kierteellinen BSA-keskiö, rungon ulkopuoliset vaijeriviennit, normaali 31,6 mm tolppa ja semi-integroitu 1 1/8" ohjainlaakeri, joten on erittäin helppo huoltaa eikä tule pressfittien tai satulamastojen kanssa haasteita.

Lisää kuvia saatavissa sähköpostilla. Myös kokoonpanosta voidaan joiltain osin tarvittaessa neuvotella.

Hintapyyntö: 1500 euroa

Paikkakunta: Oulu, matkahuolto toimii

Yhteydenottotapa: yv tai sähköposti juha piste kangaskokko gmail piste kom

Scott.jpg

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...