Jump to content
makejer

MYYTY! ROSE PRO DX CROSS-2000 52

Recommended Posts

 

Kuvaus: VARATTU KE 19.00 asti

Rosen laadukas alumiinirunkoinen maantiepyörä laadukkaalla Shimano 105 osasarjalla. Runkokoko 52cm, eli sopii hyvin n. 165-180cm pitkille kuskeille, riippuen stemmin pituudesta, nyt pyörässä 30mm stemmi ja on sopiva 168cm kuskille(40mm stemmi mahdollista vaihtaa).

Kuvan lukkopolkimet( jos on kova tinkii niin pidän itselläni) kuuluvat kauppaan, sekä soittokello, satulalaukku, pulloteline, lisäksi kaupan päälle toiset renkaat
Schwalbe Silento sisäkumeineen.

Pyörä on kuin pakasta vedetty, mutta vaakaputkessa (todella ohutta ja kevyttä alumiinia) pikku rillin pään kokoinen kolhu(näkyy ensimmäisessä kuvassa), joka ei runkoa heikennä tai toimintaan mitenkään vaikuta.

Pyörä on siis myynnissä kun veri vetää metsän puolelle ajamaan täpärillä joten ei viitti seisottaa turhan takia. Pyörällä ei ole ajettu metsässä eikä hiekkateitä. Kulutusosat ovat hyvässä kunnossa. Vaihteet vaihtavat ongelmitta, ketju ei hypi rattaalta toiselle, kammet pyörivät kitinöittä, samoin kaikki muu, ja jarrut pysäyttävät tehokkasti.

Fillari on ollut hyvässä hoidossa, se on ollut minulla aina säilytyksessä lämpimässä kotini sisällä. Ajoa sillä on tullut n.300 km -kevyttä lenkkiajoa. Olen säännöllisesti "huoltanut" fillaria: maantiepölyt pois, rasvat pois ja uudet tilalle, paineet kumeihin ennen joka lenkkiä. Kaikki on hoidettu säntillisesti ja tätäkin taustaa vasten uskalla suositella pyörän hankintaa.

Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 52

Hintapyyntö: 740

Paikkakunta: 

Yhteydenottotapa: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minkä vuosimallin pyörä kyseessä ? Linkin pyörä on tämän vuoden malli jossa uudemmat 105 osat. Voitko laittaa osalistan ja selvemmän kuvan tuosta klommosta ? Onko sulla alkuperäinen stemmi jäljellä, koska tuskin myivät noin lyhyellä pyörää ? Alkuperäinen on varmaan 90mm pituinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi,

Vastataan vaik varattu onkin.

Pyörä on 2013 tai 2014 mallia. Joo kopioin linkin vaan Rosen sivuilta nopeesti, sori. Pistin kuvan klommosta ja vaihdoin aikoinaan 90mm stemmin just tohon 30mm stemmiin joten pitkää ei ole enää.

Mut tosiaan pyörä on varattu keskiviikko 19.00 asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.