Jump to content

MYYTY Canyon Ultimate AL SLX 9.0 SL 2014 koko M/56


Arenberg

Recommended Posts

Myydään otsikon mukainen 05/14 uutena hankittu Canyonin alurunkoinen maantiepyörä. Käytetty pääasiassa työmatkapyöränä keväästä syksyyn kahden kauden ajan, kilometrejä mittarissa noin 9000. Pyörä lähtee nyt myyntiin, koska työmatka lyhenee ainakin ensi kesän ajaksi kymmenesosaan nykyisestä. 

Koko on siis M/56 cm. Geometria: https://www.canyon.com/en/road/ultimate/2016/ultimate-al-slx-9-0-sl.html. Arvioisin koon sopivan 175-185 -senttiselle, riippuen mittasuhteista ja mieltymyksistä. 

Pyörään on vaihdettu alkuperäisosien tilalle 3T:n hiilikuituinen Ergosum Team -tanko ja KCNC:n titaani-pikalinkut, sekä lisätty Portland Design Worksin lokarit (https://www.ridepdw.com/goods/fenders/full-metal-fenders-road) ja Polarin mittarin anturit. 

runko: Canyon Ultimate AL SLX M/56 (1173 g, lähde http://www.roadbike.de/rennraeder/test-canyon-ultimate-al-slx-9-0-sl.1071412.9.htm), väri musta-harmaa

haarukka: Canyon One One Four SLX (316 g, lähde http://www.roadbike.de/rennraeder/test-canyon-ultimate-al-slx-9-0-sl.1071412.9.htm)

ohjainlaakeri: Acros

osasarja: Sram Force 22, kasetti 11-25, kampisarja 172,5 ja 50/34

keskiölaakeri: Sram Pressfit GXP

stemmi: Ritchey WCS 4-Axis 130 mm (löytyy myös 120 mm)

ohjaustanko: 3t Ergosum Team 42 cm, tankoteippi Canyon

satulatolppa: Canyon VCLS, 15-35 mm setback, musta-valkoinen 

satula: Fizik Antares R5

kiekot: Mavic Ksyrium Elite S

renkaat: Continental Gran Prix 4-Season 23 mm

Pyörä on säännöllisesti ja viimeksi juuri liikkeessä huollettu, ketjut vaihdettu uusiin. Jarrupaloilla ja takakumilla kilsoja noin tonnin verran, etukumi kuluneempi. Runko täysin naarmuton, ei edes kiveniskemiä lokareiden ansiosta. Polarin mittarin tankokiinnike on keskeltä halki, mutta toimii tehtävässään normaalisti.

Pyörähän on jo näillä osilla alurunkoiseksi kevyt, ja mielestäni yllättävän mukava, varmaankin osaltaan joustamaan suunnitellun satulatolpan, kuituisen haarukan ja ohjaustangon ansiosta. 

Pyörä maksoi uutena 2000 €, Canyon nosti viime vuonna hintoja niin, että nyt sama malli maksaa uutena 2300 € + postit.

Hintapyyntö koko paketille 1500 €, sisältäen lokarit ja Polarin RS800CX PTE -mittarin kaikkine tarvikkeineen, vara-takavaihtajankorvakkeen ym. härpäkkeet. Ilman lokareita ja mittaria -200 €. Kuvissa näkyvät polkimet ja juomapullotelineet eivät sisälly kauppaan. 

Vaihdossa voi tarjota L-koon täysjäykkää SS 29eriä (erityisesti Trek Superfly SS (2015) tai Surly Karate Monkey SS kiinnostaa). 

Pyörä sijaitsee Hollolassa. Vain noutokaupat/lähiseutu, jos haluat ja pystyt kokeilemaan pyörää näin talvella jossain sisätiloissa. Jyväskylässä tulee käytyä 1-2 kuukauden välein, joten sinne voin ottaa pyörän mukaan, jos kaupat ovat suht varmat. 

Yhteydenotot jiioksanen ät hotmail pistecom

IMG_0335.jpg

IMG_0339.jpg

IMG_0344.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Arenberg
kaupat tuli
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...