Jump to content

MYYTY: Caisse D'Epargne -tiimivaatteita


Mash

Recommended Posts

Myydään pari vuotta sitten vaikuttaneen Pro Tour -mahtitallin Caisse D'Epargnen tiimitakki (koko SMALL) ja pitkät sormikkaat (koko MEDIUM). Molemmat ovat italialaisen NALININ valmistamia, mitoituksen vastatessa italialaista standardia.

Näyttävä takki on kevyesti fleecevuorattu ja tuulenpitävä ja varustettu kolmella selkätaskulla. Kyse on nimellisesti talviajotakista, mutta omien kokemusten mukaan se soveltuu parhaiten +5...+15 C keleihin (eli italialaiseen talveen). Takki on siistissä kunnossa, ainoastaan valkoiset olkapäät ovat päässeet jonkin verran tummumaan (kts. alin kuva).

Takin kanssa stemmaavat Caisse D'Epargnen pitkät sormikkaat pitävät tuulta, mutta eivät ole erityisen paksusti vuoratut. Väittäisin, että niillekin sopiva kelialue olisi semmoiset +5...+15 C. Sormikkaat ovat jossain määrin kuluneet, joten luovutan ne kaupanpäällisinä takin kanssa!

Tästä siis lähtisi komea tiimitakki ja -sormikkaat maantiepyöräilyyn 45 eurolla! Nouto: Helsinki/Espoo, postitus onnistuu myös. Yhteydenotot [email protected]

9953237.jpg

9953238.jpg

9953239.jpg

Olkapäät ovat päässeet aavistuksen tummumaan, ilmeisesti repun hihnoista.

Myyn myös M-kokoista Nalinin ajotakkia, katso ilmoitus täältä:

http://www.fillaritori.com/viewtopic.php?f=19&t=6394

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...