Jump to content

V/M: Trek Scratch 9 2011 koko M


VilleEskonen

Recommended Posts

Kuvaus: Hyvä kuntoinen nätisti pidetty parkki/enskapyörä haluiais vaihtaa kotia. Muuten orkkis osilla, paitsi taka-iskarina on Fox DHX rc2(shimmittetty fillariosassa runkoon sopivammaks), tankona on Race Facen 780mm tanko ja jarrut on kuukauden vanhat Shimanon Zeet sekä satula SDG:n, mallia en muista. Keula ja iskari huollettu viime syksynä fillariosassa, tää kesä ajeltu. Ajo täällä on lähinnä tunkkausta ylös ja sit pitkä lasku alas, eli ajotunteja ei ole ihan hirveesti kertyny, sekä keula että iskari on vielä hyvässä iskussa. Renkaat ei tietenkään ole orkkikset, tällä hetkellä edessä Maxxis Shorty ja takana Swampthing.

 

http://www.pinkbike.com/news/trek-scratch-9-2011.html tuosta tarkemmat speksit pyörästä.

 

Vaihdoin tähän pyörään dh-pyörästä kun aattelin että olis kiva ajaa joskus lenkkiäkin, mutta sit onneks tajusin, että polkeminen on aika hanurista. Nyt pitäs saada taas dh-pyörä alle. Ei tarvii sit keksiä enää kavereille tekosyitä miks tunkkaa ylämäet.

 

Tämä pyörä kulkee tasasella oikein mukavasti ja ei niin teknistä ylämäkeäkin ajaa ihan hyvin. Eli jos olis tuommonen vahvasti alamäkipainotteinen jokapaikan höylä hakusessa, niin tässä olis! Pyörällä ei ole droppailtu tasaselle, eikä muutenkaan Levin punasen droppeja isompia vedetty. Kaikin puolin hyvässä kunnossa koko fillari. Tietty käytetyssä pyörässä jotain naarmuja maalipinnasta löytyy, mutta lommoja tai mitään vakavampaa ei ole.


Hintapyyntö: Kaikkein mieluiten vaihtaisin saman hintaluokan dh-pyörään, n.1700e +-jokunen satanen, myös dh-pyörää ja sopivaa välirahaa jompaan kumpaan suuntaan voi ehdottaa. Pyörän voi saada myös ostettua jos sopivan tarjouksen laittaa.

Paikkakunta: Kilpisjärvi, pyörä kulkee säännöllisesti myös Levillä, Rovaniemellä ja lokakuun alussa Jyväskylä/Helsinki. Ja onneks matkahuolto kuskaa :)

Yhteydenottotapa: helpoiten tavoittaa maililla ville.eskonen(a)gmail.com , O44 - 292O667 voipi soitella, iltapäivisin saatan keretä vastaamaankin.

 

Lisäkuvia voin napata kiinnostuneille.

post-20388-0-13054700-1441214856_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...