Jump to content

Vanha Battaglin Campagnolon osilla ja Kinetic-Onen hiilikuitukeulalla, vaakaputki 53 ja pysty 52,5


arkaukko

Recommended Posts

Kuvaus:

Vanha, luultavasti 90-luvun alun teräsrunkoinen Battaglin Campagnolon osilla. Osasarja luultavimmin Campan Stratos, ainakin takavaihtaja on sitä. Vaihdoin sen pari vuotta sitten kun korvake katkesi ja entinen oli samanlainen. Siitä päättelen sarjan olevan Stratosta. 

 

Keulana Kinetic-Onen kierteetön 1" hiilikuitukeula, alkuperäinen rapsahti poikki osuessani kuoppaan pari vuotta sitten väistäessäni autoa. Etuvaihtajat olen poistanut toimimattomina 3 vuotta sitten ostaessani pyörän. Laitoin silloin alaputkelle Campan vaihtajat. Hioin ja maalasin silloin myös pyörän ja laitoin uudet teipit. Yläputkessa on ruttu maalissa viimekesäisen puhelintelineen puristuksen jäljiltä (paha virhe, en laita sellaista enää mihinkään paikoilleen).

 

Satulaputki oli yläosasta haljennut aiemmilla omistajilla (vettä sisällä ja jäätynyt?), mutta hitsautin sen. Yleisesti ottaen pyörä on kohtalaisessa kunnossa, mutta tarvitsee varmasti pientä huoltoa, koska en ole sillä viime syksyn jälkeen ajanut. Vaijerit vaihdoin reilu 2 vuotta sitten ja ne olisi ehkä jo syytä vaihtaa. Takana hyväkuntoinen 8-pakka, putsasin sen lämpimikseni keväällä. 

 

Kaikkia detaljeja en ulkoa muista, mutta kysy kiinnostuessasi lisää. Tykkäsin itse pyörästä ja se oli sopivan hintainen aloituspyörä tämän harrastuksen pariin. Itsellä pituutta 174 cm ja ei ole kipeytynyt paikat polkiessa, joten aika sopiva on ollut. Vaakaputki 53 cm ja pysty 52,5 cm.

 

Siitä mukava pyörä käyttöön, itsellä se nyt on vaan autotallin seinällä koristeena. Tarvittaessa laitan lisäkuvia, nyt en sateessa alkanut enempää räpsimään. Ostajalle mahdollisesti mukaan entinen takavaihtaja ja toinen Campan keskiö, riippuu ostohinnasta.

Hintapyyntö:

375€

Paikkakunta:

Tyrnävä, kulkee helposti Ouluun ja tarvittaessa ostajan maksaessa kauemmaskin

Yhteydenottotapa:

0405779174 tai arto.kaukko (ät) gmail.com

post-5921-0-87254700-1434476069_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...