Jump to content

MYYTY: Salsa El Mariachi 29er, 16"


stenu

Recommended Posts

Myydään hieno teräksinen kaksysimaasturi. Kasattu uuteen, 2009-malliseen, Salsa El Mariachin 16-tuumaiseen runkoon uusilla osilla. Sekä runko että etuhaarukka ovat True Temper OX Platinumia ja rungossa on epäkeskokeskiö, joten se toimii myös sinkulana. Näin hienoista putkista tehtyjä ja kevyitä Salsan runkoja ei kaupasta enää saa.

Voimansiirto, vaihteet (3x9) ja jarrut ovat Shimano SLX:ää. Kiekoissa on urakuulalaakeroidut Veltec XC Disc -navat, Mavic A317 Disc -vanteet ja alumiininipat sekä Maxxis Crossmark 29x2,1" -renkaat. Truvativ-tolppa ja -stemmi (90 mm), Ritcheyn satula ja Giant Connect OS -tanko (620 mm/ 6 astetta), Odi X-trainer -lukkogripit. Vaihtoehtoisesti saa myös 100-millisellä stemmilä. Pyörällä on ajettu vain kaksi lyhyttä testilenkkiä, eli se on käytännössä täysin uusi.

Pyörä sopii noin 165-175 cm kuskille. Geometria- yms. tiedot löytyvät Salsan arkistosta: http://salsacycles.com/bikes/el_mariachi1/. Pyörä on Helsingissä ja sitä on mahdollista koeajaa. Lähettäminen Matkahuollolla onnistuu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...