Jump to content

Trek Top Fuel 8 2007


timolaurila

Recommended Posts

Kuvaus: Toin työkaverille tilauksesta kyseisen pyörän USA:ssa asuessani syksyllä 2007. Kollegan rahat eivät sitten riittäneetkään lunastukseen ja ystävyyskin viileni. Ajoin aikanaan kaupan pihassa kierroksen runkokoon testaamiseksi joten renkaissa voi olla hitu kuivaa rapaa. Muuten pyörä on täysin iskemätön ja ollut kakkosasunnon kellarikomerossa kuljetuslaatikossa kuusi vuotta. Vaimo on huomautellut vuosikaudet säilytystilan ahtaudesta.

 

Kuten tästä tarinastakin ilmenee, en ymmärrä maastopyöräilystä mitään eikä minulla ole tälle aikanaan ilmeisen hyvälle fillarille mitään käyttöä. Runkokoko sopii noin 178-senttiselle, tarkemmat tuumat voin tarkistaa kun käyn seuraavan kerran Tampereen suunnalla. Hinta oli aikanaan 2050 USD, nyt hyväksytään paras mutta toki asiallinen tarjous. Pyörä on siis made in Waterloo, Wisconsin, USA ja paikan päältä myös uutena ostettu sekä edelleen käyttämätön. Lienee jo retroarvoa asianharrastajan silmissä?

 

Pahvilaatikosta ei kannata kuvaa ottaa, mutta linkki valmistajan sivulle:

http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2007/archive/trek/topfuel8/#/us/en/archive-model/details?url=us/en/bikes/2007/archive/trek/topfuel8

Hintapyyntö: Tarjousten perusteella

Paikkakunta: Helsinki ja Tampere

Yhteydenottotapa: timo.laurila(at)fimnet.fi

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...