Jump to content

MYYTY: Rock Shox Lyrik Solo Air


Larry

Recommended Posts

lyrik3.jpgkatso kokonainen kuva

MYYTY:

Myydään erittäin vähän ajettu Lyrik Solo Air 2008. Otettu käyttöön kesällä 2009 ja ajettu alle 50h (lähinnä kevyttä lenkkiajoa). Joustoa 160mm, Mission Control -vaimennus, 20mm Maxle-pikalinkkuakseli, kaulaputki: 1 1/8" / 21cm, liukuputket siistit, vasemman alajalan päästä hieman maalia irronnut (kuva), muuten erittäin hyväkuntoinen ja toimiva peli :D Jouston alkuherkkyyttä on lisätty poistamalla Floodgate (Mission Control Damper mod), kaikki tarvittavat osat on tallella ja ne saa tarvitessa helposti takaisin paikoilleen. Toiminta vastaa nyt siis uudempia RC2 DH-malleja.

Säädöt:

* Esijännitys (ilmalla)

* High and low-speed

* Paluuvaimennus

* Floodgate-säätö, Floodgate on/off. HUOM: Floodgate-venttiili on poistettu Mission Control patruunasta, joten sen säädöt eivät ole tällä hetkellä toiminnassa. Modaus poisti keulasta pintakovuuden, enkä ole jäykistys/lukitus ominaisuutta muutenkaan kaivannut. Floodgaten saa asennettua helposti takaisin, mutta sen hianosäätö on jostain syystä jumissa/pyörii tyhjää.

Hp. 250€

Keula on Tampereella, nouto myös Vantaalta mahd. lähes viikottain. Yhteydenotot: lauri.tiittula (at) uta.fi / o41-5287685, ei tekstiviestejä! Huom: en seuraa foorumia aktiivisesti, joten en vastaa tänne tulleisiin kysymyksiin.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...