Jump to content

[MYYTY] Shimano XT BR-M775 jarrusetti


anlin

Recommended Posts

Eli Shimpan XT-tason hydraulista levyjarrusettiä BR-M775 vm. 2011 siis myynnissä pois päivityksen alta. Jarrut ostettu kesäkuussa uutena ja settillä on ajettu n. 500km.

Tällainen paketti siis kyseessä: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=23049

Etujarrussa saattaa olla jotain häikkää: jarrupalat jäävät aika lähelle levyä, omassa pyörässä vähän raapii mutta levy pääsee pyörimään silti vapaasti. Etupään (vasemmasta) kahvasta kuuluu myös pieni napsahdus kun kahvan vapauttaa kovemman vedon jälkeen. Napsuminen ei vaikuta jarrujen toimintaan mitenkään, kahva on tehnyt tätä uudesta asti. Etujarrun satulassa on myös ilmausruuvin ympärillä maali lähtenyt joistain kohti työkalun huolimattoman käytön seurauksena. Jarru toimii muuten normaalisti, ja tehoa löytyy tarpeeksi nostaa takapyörä ilmaan yhdellä sormella. "Ongelma" saattaa korjaantua huolellisella putsauksella sekä mäntien voitelulla.

Takajarrun kunto kaikin puolin A+, ei mitään ongelmia ollut, jotain olemattoman pieniä käytön jälkiä saattaa olla (en kyllä itse löytänyt...).

Takajarrun paloilla ajettu 500km, etujarrun paloilla ehkä 150km (orkkispaloille roiskahti öljyä), eli palat ovat kuin uudet. Lisäksi mukaan tulee kaksi paria(!) uusia jarrupaloja.

HUOM! Settiin ei kuulu jarrulevyjä eikä adaptereita. Molemmat jarrut ovat PM-kiinnityksellä.

Tavara löytyy Joensuusta (saa tulla ihmettelemään, ja ehkä koeajamaan jos jarrut ovat yhä kiinni jossain pyörässä :)). Kuvia saa pyytämällä.

Toimitustapana mieluiten nouto, mutta posti/matkis kuljettaa ostajan vastuulla ja kustannusella.

Myyn jarrut pikkuviallisena, eli kaupat ovat lopulliset.

HP koko setille 100€ - Tästä toimiva ja vähän ajettu setti polkuhintaan

Erikseen 40€ etujarru ja 80€ takajarru

Pakettihinnasta saa 10€ pois jos noutaa

-MYYTY-

Yhteydenotot privalla tai tähän ketjuun postailemalla. Tarjoukset otetaan huomioon.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...