Jump to content

M: Nishiki Road Master fixi, 56cm, Espoo/HKI


josbanse

Recommended Posts

Myynnissä kuvanmukainen Nishiki Road Master ss. Kyseessä on markettikompliitti, eli alurunko, alukeula jne. Painoa kompliitilla on n.9kg, eli mukavan kevyt poljettava fillari. Koko on 56cm, joka on vaakaputken c-c mitta. Efektiivinen vaakaputki on melkotarkasti 57cm. Itse olen 181cm pitkä, menee aika passelisti 180-185cm kuskille.

-Kiekot: Vaihdettu konelaakeroituihin, takana on tällä hetkellä syvempi kehä, edessä melkolailla samankorkuinen. Alkuperäiset lokarit jotka ovat maalattu rungon väriin, tulevat mukaan. Kiekossa kiinni joku perus 17t leveän ketjun vapaaratas, takarattaaksi saa leveän 18t surlyn fiksirattaan, tai 17t kapean surlyn. Takanapa on formula, ilmeisesti fix/fix.
-Mukaan saat myös biltsuraiserin, jossa etujarrukahva+jarru kiinni, sekä myös takajarrun, joskin kahvan kierteet korkanneet, joten tarvitset porata läpireiän pulttimutteri kiinnitykselle tai jotain epoksia jarrulle.
-Kammet on vaihdettu leaderin ratakampiin, ja 103 millisellä keskiöllä tulee 42 millinen linja. Nyt on kiinni 110 un-55 jolla tuo 42mm linja tulee rattaan ollessa sisäpaikalla. Eturatas on leaderin 46t kapea ratas, joten nyt käytössä 46-17 kapea voimansiirto.
-Polkimiksi tulee shimpan m520 spedut, tai ei polkimia.
-Satulaksi kuvasta poiketen tulee planet x kevyehkö satula.
-Kumeiksi satakilsaa ajetut randot. Sisureina on contin race sisurit pitkillä venttiileillä.

Tästä suoraan valmis fillari ajoon. Kaikki on säädetty, kiekot, kampiosasto, keskiö päivitetty, eli originaalia vain ohjainlaakeri, ohjaamo, ja satulaputki. Laakerit todella smuutissa kunnossa, voimansiirtokin on niin hiljainen kuin surlyn rattaalla mahdollista, kiekot luotisuorat ja kaikki muutenkin kunnossa. Tankonauhat nähneet ajoa, ja ovat huonommassa kunnossa kuin kuvassa. Rungossa on tarroja, jotka lähtevät helposti irti. Snadia käytönjälkeä maaleissa yms, mutta ei mitään chippejä maalipintaan, saati dingejä tai dongeja mitään sorttia. Kaikki toimii hyvin, kaikki kierteet rasvattu aina asentaessa ja muutenkin pidetty hyvänä. Ajettu uudella voimansiirrolla n.1000km joten kilometrejä sille vielä riittää.

HP: 550€/tarjous, saa tulla Espoon Lintuvaaraan koeajolle

 

PM/ o4o832I97I

post-11315-0-78909900-1403467057_thumb.j

post-11315-0-59696700-1403467068_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...