Jump to content

MYYTY * Uusi RockShox Monarch Plus RC3 (216x63mm, M/M-vaimennus, Valkoinen) * MYYTY


tune

Recommended Posts

Myydään uusi rungon mukana tullut täysin ajamaton valkoinen Rockshox Monarch Plus RC3. Iskarin silmäväli on siis 216 mm ja iskunpituus 63 mm. Vaimennus on varustettu Mid-tunella (sekä puristusvaimennus, että paluuvaimennus). Säätöinä siis jousen ilmanpaineen säätö, puristusvaimennuksen säätö ja paluuvaimennuksen säätö. Iskariin siis ei tule mukaan reduusereita (kuten ei uusien iskarien mukana yleensäkään tule), mutta alkuperäiset ajamattomat puslat luonnollisesti tulee mukana. Eli kuvassa näkyvä tulee mukaan.

25it5vt.jpg

Iskarin tarina on siis sellainen, että uuden rungon mukana tullut uusi Rockshox Monarch Plus R iskari oli vuotanut ennen rungon saapumista vaimennusöljyt ulos (rebound-säätönupin juurelta) ja takuussa iskariin vaihtui täysin uusi RC3-runko/vaimennin, eli ainoat jäljellä olevat alkuperäiset osat on käyttämättömät iskarin ilmakannu ja ilmapuolen tiivisteet/osat. Alkuperäinen iskari oli vuosimallia 2012 ja huollossa iskari kävi 2013. Eli koko runko/vaimennus (ilmapuolta lukuunottamatta) voi olla joko 2013 mallia tai sitten 2012 mallia, tosin teknisesti sama RC3-vaimennin samalla osanumerolla on molemmissa tapauksissa kyseessä (rungon/vaimentimen osanumero: 11.4115.126.270).

Iskari on SRAM/RockShox:in virallisen huollon puolesta yksityiskohtaisesti täysin tarkastettu, eli siltä kannalta tilanne on parempi kuin uudessa iskarissa (ko. iskarin tarkistus- ja osa-dokumentit saa iskarin mukaan). Iskaria ei siis ole käytetty ennen huoltoa tai huollon jälkeen, eli täysin uudesta iskarista on kyse. Myynnissä kierrejouselliseen iskariin vaihtamisen johdosta ja ko. Monarch Plus on seissyt alusta asti hyllyssä varalla.

Hinta: 250 e / tarjous HUOM ISKARI MYYTY (harkitsen nyt myös asiallisia tarjouksia, kun iskari tosiaan pyörii nurkissa turhana) Vaihdossa voi tarjota myös Boxxeriin sopivaa erittäin lyhyttä direct mount stemmiä.

Iskari sijaitsee Länsi-Helsingissä, josta iskarin pääsee näkemään/noutamaan. Voin myös postittaa ostajan kustannuksella.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostiin: [email protected]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...