Jump to content

Canyon Endurace CF SL Disc 8.0 Aero Di2 maantiepyörä, XL, Helsinki


mr_painface

Recommended Posts

Merkki: Canyon

Malli: Endurace CF SL Disc 8.0 Aero

Lyhyt kuvaus: Di2 maantiepyörä

 

Rungon koko: XL

 

Kuvaus: Myydään sähkövaihteilla, kuitukiekoilla ja hydraulisilla levyjarruilla varustettu hiilikuituinen Canyon Endurace CF SL 8.0 Disc Aero Di2 -maantiepyörä. Koko on XL (59,2 cm) ja väritys mattamusta harmailla tehosteilla eli Stealth Black/Asphalt Grey. Rungon koko sopii parhaiten 189–197-senttiselle kuskille. Nykyinen kuski on ollut 190 cm/80 kg. Pyörä on ostettu Canyonilta 30.6.2019 ja myydään nyt tarpeiden muuttumisen takia.

Täysi Shimano Ultegra R8000 Di2-osasarja, Shimanon hydrauliset levyjarrut ja Mavic Ksyrium Pro Carbon UST Disc -hiilikuitukiekot tarjoavat miellyttävää ajoa kelissä kuin kelissä. Alla tällä hetkellä 28-milliset Pirelli P Zero Race TLR -renkaat tubelessina. Pyörässä mahtuvat pyörimään kuvioinnista riippuen jopa 32–35-milliset nappularenkaat, joilla tästä saa ajopelin myös kovapohjaisille hiekkateille. Kiekoissa ja nykyisissä renkaissakin voi käyttää halutessaan myös sisäkumeja.

Enduracen perusmallista poiketen Aero-mallissa on integroitu H31-ohjaamo, jonka mukana tulee Canyonin oma Garmin-teline. Di2-settiin sisältyy myös Shimanon langaton yksikkö, joka mahdollistaa pyörätietokoneen ohjaamisen jarrukahvoissa olevista napeista.

Pyörää on pidetty hyvin ja huollettu tiiviisti. Maalipinnassa on kaksi yksittäistä hiuksenhienoa naarmua etuhaarukassa ja ohjaamon päällä sekä pinnallinen hankauma takahaarukan alaputkessa – ne on huomioitu hinnassa, samoin vasemman kammen pieni kuluminen (näkyvät kuvissa, jos tarkasti katsoo). Nykyinen kampisetti on varustettu 172,5-millisillä kammilla ja 53/39-eturattailla, Pressfit-keskiölaakeri on vaihdettu äskettäin uuteen, samoin jarrupalat. Ketju on aivan tuore ja kuumavahattu Rexin Black Diamond Hot Waxilla.

Tästä ripeä ja erittäin mukava pyörä loppukesän ja ensi kauden ajoihin sekä trainerikäyttöön pitkälle kuskille! Pyörä on myös lähetettävissä Canyonin omassa laatikossa muualle Suomeen, mikäli nouto Koillis-Helsingistä ei onnistuisi eikä koeajolle olisi tarvetta. Canyonin manuaali ja mukana tulleet Canyonin perustarvikkeet (työkalujen lisäksi myös extrana vaihtajankorvake varalle) sekä Shimanon Di2-laturi kuuluvat mukaan pakettiin.

Speksit
Runko Canyon Endurace CF SL Disc 8.0 Aero Di2, XL
Ohjaamo Canyon H31 Ergocockpit CF Length 110 mm Width 440 mm + Canyon Cockpit Garmin Mount + Shimanon EW-WU111-Bluetooth-yksikkö
Kiekot Mavic Ksyrium Pro Carbon UST Disc -hiilikuitukiekot 32 mm syvällä laipalla
Renkaat Pirelli P Zero Race TLR 28 mm, tubeless-asennuksella
Vaihteet Shimano Ultegra Di2 R8000-sarja, 11-speed
Jarrut Shimano Ultegra SM-RT800-jarrulevyillä
Kammet Shimano Ultegra 172,5 mm
Eturattaat Shimano Ultegra 53/39, 11-speed
Kasetti Shimano Ultegra 11-34, 11-speed
Ketju Shimano HG-701, kuumavahattu
Pullotelineet Elite Vico Carbon Black (2 kpl)
Satula Prologo Scratch 2 Tirox CPC 143 mm
Lisätietoja pyörän geometriasta ja vakio-osista: https://99spokes.com/en-EU/bikes/canyon/2019/endurace-cf-sl-disc-8.0-aero-di2
Huom. ei polkimia mukaan.

 

Hinta: —-

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: Yksityisviesti

 

Canyon-Endurace-CF-SL-Disc-8-Aero-Di2-001.jpgCanyon-Endurace-CF-SL-Disc-8-Aero-Di2-002.jpgCanyon-Endurace-CF-SL-Disc-8-Aero-Di2-003.jpgCanyon-Endurace-CF-SL-Disc-8-Aero-Di2-004.jpgCanyon-Endurace-CF-SL-Disc-8-Aero-Di2-005.jpgCanyon-Endurace-CF-SL-Disc-8-Aero-Di2-006.jpgCanyon-Endurace-CF-SL-Disc-8-Aero-Di2-007.jpgCanyon-Endurace-CF-SL-Disc-8-Aero-Di2-008.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...