Jump to content

Scott Genius 700 Tuned *1500 €*, L, Ulvila


tiiritan

Recommended Posts

Merkki: Scott

Malli: Genius 700 Tuned

Lyhyt kuvaus: *1500 €*

 

Rungon koko: L

 

Kuvaus: Monikäyttöinen trail-pyörä. Hyväkuntoinen.

Pyörä on vuosimallia 2017, mutta olen ostanut sen uutena kesäkuussa 2018. Sillä on nyt ajettu noin 2300 kilometriä (Stravaan olen tallettanut likipitäen kaikki ajot). Pyörää on huollettu hyvin – suurimmasta osasta löytyy tositteet. Kaikki toimii erinomaisesti. Normaaleja käytön jälkiä löytyy. Kaikki pyörän mukana tulleet lippulaput ym. tulevat mukana. Tämä paketti taipuu moneen käyttötarkoitukseen.

Alkuperäisen pyörän speksit esim. täällä: https://www.vitalmtb.com/product/guide/Bikes,3/Scott/Genius-700-Plus-Tuned,18895

Oleellisia asioita:

-Kuvissa pyörässä on 29” kiekot (Sycros XR1.5 eli Scottin parhaat alukiekot) joissa renkaina ok kuntoiset Maxxis Ikonit litkutettuina. Kiekoissa on jarrulevyt ja uudenveroinen GX Eagle pakka. Näillä pyörä on melkoinen XC-tykki, varsinkin kun sekä keulan että iskarin saa kaukosäätimestä halutessaan lukkoon tai ”kiipeämismoodiin”.
-Mukaan tulee 27,5” plussakiekot (Syncros TR1.5 PLUS jotka ovat todella kestävät) ja renkaina erittäin hyväkuntoiset 3” Noppy Nicit litkutettuina. Näillä pärjää pahemmissakin paikoissa. UUdenveroinen GX Eagle pakka ja jarrulevyt eli helppo vaihtaa alle ilman turhaa pelaamista. Näille kiekoille mukaan tulee myös alle 100 km ajetut Ice Spiker Pro -nastarenkaat (eipä ole juuri talvisin tullut ajettua, kun on ollut läskipyörä myös). Kuvat linkin takana.
-Lisäksi mukaan tulee DT:n H1825 etukiekko jossa ajamaton Maxxis Minion DHF (27,5 x 2.8”) litkutettuna + jarrulevy (kuva). Tämän kun laittaa alle, voi mennä vaikka bike parkkiin ajelemaan.
-Kesällä 2021 on tehty täyshuolto, jossa mm. vaihdettu kaikki linkuston laakerit ja puslat. Ne ovat nyt hyvässä kunnossa. Mukaan saa vielä käyttämättömän setin, jossa on kaikki laakerit ja puslat ym. (kuva). Myös käyttämätön takavaihtajan korvake tulee mukaan.
-Syksyllä 2022 on päivitetty koko voimansiirto huollon yhteydessä: eturatas, ketjut, GX Eagle sähköinen vaihteisto ja GX:n takapakat molempiin kiekkoihin.
-Kesällä 2023 on tehty täyshuolto, sisältäen keulan ja iskarin huollon, ja vaihdettu ketjuiksi XX1.

Kysy lisää puhelimitse tai s-postitse ja tule koeajolle. Mieluiten kaupat kasvotusten. Lisää kuvia: https://drive.google.com/drive/folders/1ijCZJY6CNGB0mNEPiVH82aJHudTpY-bI?usp=drive_link

 

Hinta: 1500 €

 

Paikkakunta: Ulvila

Maakunta: Satakunta

 

Yhteystiedot: 0447015281, [email protected]

 

20230729_174933.jpg20230729_174824.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...