Jump to content

Garmin Edge 820 ajotietokone/gps-navigaattori, Espoo


Mash

Recommended Posts

Merkki: Garmin

Malli: Edge 820

Lyhyt kuvaus: ajotietokone/gps-navigaattori

 

Kuvaus: Myydään nelisen vuotta käytössä ollut kosketusnäytöllinen Garmin Edge 820 -ajotietokone/gps-navigaattori. Laitteen muistissa on esiasennettuna viralliset Garminin katukartat, jotka kattavat koko Suomen (taisi olla koko muukin Eurooppa mukana).

Alkuperäinen pakkaus on tallella, sisältäen kaikki alkuperäiset varusteet ja ohjeet (osa vielä muoveihin sinetöitynä). Ainoana poikkeuksena "out-in-front" -kiinnitysteline on SRAMin, ei Garminin valmistama (teline on kuitenkin 100 % yhteensopiva). Out-in-front-telineen lisäksi mukana on myös varusteet normaalille ohjainkannatinkiinnitykselle.

Laite on moitteettomassa kunnossa, ei naarmuja näytössä tai kuolleita pikseleitä. Hintapyyntöni on kuitenkin alhainen, vain 60 euroa, johtuen käytön myötä heikentyneestä akkukestosta. Virransäästötilassa akku kestää enimmillään 7,5 h. Ilman virransäästötilaa akkukesto on korkeintaan puolet tuosta, tarkalleen ottaen riippuen mm. näytön kirkkausasetuksesta, siitä käyttääkö koko ajan navigointia/karttanäkymää tai mitä kaikkea muuta akkua kuluttavaa on kytkenyt päälle (netistä ladattavat Garmin-applikaatiot, wifi, GLONAS/Galileo jne.). Käytännössä tämän yksilön kanssa kannattaa varautua siihen, että akku on parempi ladata joka lenkin jälkeen. Ja mitään koko päivän pyöräretkeä tämän kanssa ei ajeta, ei ainakaan ilman USB-varavirtaa.

Mikäli akkukesto epäilyttää, niin akku on jollakin vaivoin vaihdettavissa. Suomessa mm. Suomen Akut näyttäisi myyvän tähän malliin sopivaa vaihtoakkua (Garmin GPS-akku Liion 3.7v 600mAh, 361-00043-00 Tarvikeakku). Huomauttaisin silti, että Garminin viralliset akkukestoväittämät "jopa 15 tunnin GPS-harjoitustilasta" ovat yltiöoptimistisia, enkä ole saanut lähellekään tuollaista akkukestoa laitteestani edes uutena.

 

Hinta: 60

 

Paikkakunta: Espoo

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: tuomashn(at)gmail(piste)com

 

IMG_6533.jpgIMG_6530.jpgIMG_5948.jpg


Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...