Jump to content

MYYTY - Bianchi Via Nirone 7 Alu Tiagra 53cm


Vanhapuuma

Recommended Posts

MYYTY

Bianchi Via Nirone 7 Alu Tiagra

Vuosimalli: 2008

Koko: 53cm

Celestenvärinen, hyvässä kunnossa oleva alumiinirunkoinen maantiepyörä. Toiminut erittäin mainiosti omassa käytössä ensimmäisenä maantiepyöränä. Vaakaputkessa muutamia hyvin pieniä naarmuja, sekä takahaarukassa muutamia maalipinnan kulumia takapakan paikkeilla molemmila puolilla ulkonevissa kohdissa, sekä kaksi ympyränmuotoista maalipinnan kulumaa, n. 0,5-1 cm kokoisia. Lähempää katsottuna huomaa nuo, mutta tuskin vaikuttaa esteettiseen kokonaisuuteen metrin parin päästä.

Pyörällä on ajettu n. 10 000km. Se on huollettu joka talvi BikePlanetissa (josta pyörä myös ostettu), ja mm. ketjut on vaihdettu kertaalleen viime talvena, sekä kokohuolto tehty (muinakin talvina). Muuten olen pyrkinyt itse pitämään hyvää huolta pyörästä, putsannut ja öljyillyt aina tarvittaessa. Huoneiston ulkosalle en ole pyörääni jättänyt, eli päästänyt irti vain sitä lenkillä ulkoilutettaessa. Ja huoneiston toinen asukas on kiitellyt.

Kerran kaaduttu, tosin lähes pysähtyneessä vauhdissa, kun löystynyt klossi ei lähtenyt irti polkimesta. Jälkiä tuli lähinnä satulaan (joka on sen jälkeen vaihdettu), polkimeen (joita ei tule mukaan tässä kaupassa) sekä grippiin (laitan mukaan täysin samanväriset, vielä vaihtamattomat celestenväriset gripit).

Osasarjana Shimanon Tiagra. Mielestäni hintaisekseen erinomainen gruppo, kestää ilmeisesti hivenen kovempaakin rynkytystä joihinkin kalliimpiinkin verrattuna. Ei ole neljän kesän aikana pahemmin ollut ongelmia vaihteiden kanssa tai muutenkaan, paitsi eräällä tietyllä välityksellä vaihdettaessa isommalle vaihteelle pomppaa/junnaa paikallaan joskus hiukan, mutta varsin harvoin silti.

Maantiepyörän lisäksi laitan mukaan:

- Celestenvärisen Bianchi-kypärän, MET-merkkinen, kokoa Large 58-60cm (pystyy säätämään varsin hyvin), ovh 125€ (ostettu BikePlanetista). Käytetty varsin vähän, koska ollut toinen kypärä käytössä melkein koko ajan.

- Toisen, celestenvärisen satulan (ei se jolla kaaduttu), ovh 48€. http://store.bianchi.com/en/catalogue/p ... ster=95253

- Ceramica Flaminia-tiimipaidan (värit: valkoinen, celeste, musta, punainen), Bianchilla viime vuonna ajanut talli, koko M, ovh 60€. Täysin uusi, käyttämätön, vielä valmistajan pussissa: lähettivät väärän koon enkä muistanut palauttaa ajoissa. (zip 14cm, ei kokopitkä kuten linkin kuvassa) http://store.bianchi.com/en/catalogue/p ... ster=98150

- Retrohenkisemmän celesten värisen Bianchi-paidan, koko M (sama juttu kuin edellisessä, väärä koko, hivenen liian tiukka itselle) ovh. 61,51€. http://www.probikekit.com/eu/clothing/m ... ersey.html

- Pitkähihaisen celesten värisen Bianchi-takin, erinomainen syksyn ajoja varten, koko XXL (mahtuu lämmintä alle, siksi varsin suuri koko - oikeastaan vain hihoista hivenen pitkä 173-senttiselle), ovh. n. 70-80€.

- Uudet celesten väriset gripit tankoon, ovh 14€. http://store.bianchi.com/en/catalogue/p ... ter=107871

EDIT: - Kaksi pullotelinettä (toinen oli jo valmiiksi pyörässä, toinen ostettu Bianchin sivuilta - värin arvaattekin. Juomapullotkin saa mukaan jos haluaa, mutta ne ovat jo aika kulahtaneet). ovh 6€. http://store.bianchi.com/en/catalogue/p ... ster=46859

Sävy sävyyn siis mennään.

Voin lisäksi myydä käytetyt Shimanon R085 valko-sini-mustat maantiekengät, kokoa 43 (eli normikenkäkoossa koolle 42 sopivat), lisää 25€ kokonaishintaan. Klossit eivät tule mukana. Toinen "caliber buckle" (en tiedä mikä on suomeksi - kuitenkin se jolla kenkää tiukennetaan) koki hivenen kaatuessa kolhua: menee kiinni kyllä ja pysyy hyvin kiinni, mutta sitä pitää vähän auttaa toisella kädellä, jotta menee tarpeeksi tiukalle.

Polkimet/klossit eivät tule kaupassa mukana.

Hintapyyntö: 650€ koko Bianchi-paketti.

Tarkempia speksejä itse pyörästä ja kuvia niin pyörästä kuin varusteista voi pyytää sähköpostitse. Sähköpostilla pyytäisin myös alustavasti kyselyt: antti.j.hautamaki ( at ) jyu.fi.

Paikkakunta elokuun loppuun saakka Helsinki, syyskuusta eteenpäin Jyväskylä.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...