Jump to content

JPO1512

Recommended Posts

Kuvaus: Elikkä myynnissa/vaihdossa (ennemmin vaihto). Todella hyvä kuntoiset Bontrager Fr4 Team Issue renkaat. http://www.trekbicyclesuperstore.com/product/bontrager-fr4-team-issue-tire-76249-1.htm Tuollaiset kyseessä. Myynnin/vaihdon syynä on, että kyseessä on aikas perkuleen pitävät ja tukevat kumit, joissa on mun tarpeisiin vähän ''liikaa rengasta'' :D. Pitoa siis löytyy ja toimivat mudassa yms. pehmeässä todella hyvin. Leveyttä myös löytyy, 26x2.35'' on ilmoitettu koko, mutta siihen nähden ovat aikas leveät ja ilmatilavuutta löytyy vaikka naapurille, että ei ainakaan ihan heti oo vanteille lyömässä. Renkaat ovat taittuvat ja tubeless valmiit, jos litkujen kanssa haluaa ajella.

  Vaihtaisin mielelläni johonkin 26''x2.35-2.5'' leveään hieman pienempi kuvioisempaan kumiin. Esim. maxxis ardent, bontrager xr4 tms. ehdotuksia tulemaan! Näissä Fr4:ssa siis aika korkea nappula, selkeästi isompi kumi luonnossa, kuin kuvissa kyseessä. 

  Tästä Alamäkeen ja Freerideen loistavat renkaat! Oma ajo on enemmän polkujen nyhväämistä ilman hissien apuja, niin parempi rullaavuus on hakusessa.

Hintapyyntö: 25 euroa kappale/ Vaihto yllämainitun tyylisiin renkaisiin. Vaihto myös yksittäiseen renkaaseen!

Paikkakunta: Jyväskylä. Toimitus onnistuu ~10km säteellä Jyväskylän keskustasta. Postitse en mielellään lähetä, mutta sekin mahdollisesti sovittavissa.

Yhteydenottotapa: Puhelimeen viestiä num. Nolla-neljä-neljä 2596383 , tai privaviestiä, tai email osoitteeseen: jpo.ahola(ät)gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...