Jump to content

MYYTY: Cube Hanzz Pro Trail/Enduro/Freeride/DH


gravity

Recommended Posts

Kesällä 2013 ostettu Cube Hanzz Pro myynnissä. Jos etsiskelet pyörää jolla onnistuu kaikki DH:sta Trail-tykittelyyn, niin tässä voisi olla hyvä ehdokas.

 

Viime kesänä tuli kierrettyä karhunpolku (~ 140 km) ja puolenkymmentä kertaa Laajavuoressa, sekä kaikenlaista siitä väliltä. Ja sanoisin, että varsin nautinnollisia reissuja kaikki, eli pyörä on tosiaan kotonaan hyvin monenlaisessa ajossa. Ainut mitä tarvitsee säätää on satulan korkeus ja Muddy Maryt mäkeen ja Mountain Kingit polulle.

 

Molemmat kumit tulee mukaan. Muddy Maryissä on ihan hyvin kuviota jäljellä. Mountain Kingeissä on kuviota, mutta niistä on kyljet kuluneet aika huonoon kuntoon.

 

Pyörä on suojateipatu varsin kattavasti, mutta jotain pikku naarmuja toki on kerinnyt tulemaan. Vääntymiä, halkeemia, murtumia tai muutakaan kriittistä ei ole. Vanteet on suorat ja lommottomat. Takavaihtajasta on yksi säätöruuveista rikki. Vaihteet saa kyllä säätymään kohdilleen, mutta jos en olisi pyörää myyntiin laittanut, olisin kyllä tuon vaihtanut tälle kesälle. Uuden takavaihtajan hinta on huomioitu kokonaishinnassa.

 

Syy miksi en ole vaihtanut vaihtajaa on, että tämähän kannattaa ehdottomasti muuttaa 1x10 (tai 1x11 jos on pätäkkää). Esim. Shimano Zee -setti kampineen, vaihtajineen, pakkoinenn ym. taitaa maksaa siinä 250 egen kieppeillä.

 

Ja syy miksi olen vaihtamassa näin kovasti kehumaani pyörää on se, että oma kiinnostus suuntautuu yhtä enemmän tuonne DH:n puolelle. Vaikka tällä nykyisellä pykällä alamäki rymistely mainiosti onnistuukin, se on kuitenkin kompromissi ominaisuuksien ja geometrioiden suhteen.

 

Siitä päästäänkin seuraavaan aiheeseen, eli en ole vaihtamassa tätä mihinkään muuhun kuin rahaan, ja mahdollisesti sopivaan alamäkipyörään.

 

2013 mallia näyttäisi saavan 1900 € Suomesta, eli laitetaan hinnaksi 1600 €

 

Mukaan tulee kevyet ja kestävät Nukeproofin Electron flätit. Käytetyt, mutta kaikki piikit tallella.

 

Rungon koko on L ja se on passeli ainakin 180 cm kuskille. Hankala sanoa mitä liikkuma vara olisi, mutta kyllä se ainakin +- 5 cm on.

 

Tarkemmat tiedot löytyvät Cuben sivuilta: http://www.cube.eu/en/bikes/fullsuspension/hanzz/hanzz-pro-26/

 

Nuo ovat 2014 mallista, mutta mitä läpi katsoin, niin ihan identtiset on. Väri on kyllä vanhassa parempi. Alla pari kuvaa myynnissä olevasta pyörästä.

Pyörä sijaitsee Mikkelin ja Kangasniemen välillä.

 

Yhteydenotot joko PM:nä tai sitten mailiin, mikko.piisola(ät)gmail.com

 

post-6010-0-84907800-1395649634_thumb.jppost-6010-0-87460300-1395649649_thumb.jppost-6010-0-70928700-1395649681_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...