Jump to content

Castelli Sanremo 3 Thermosuit 2XL ajohaalari, Helsinki


mr_painface

Recommended Posts

Brand: Castelli

Model: Sanremo 3 Thermosuit 2XL

Short description: ajohaalari

 

Description: Myydään Castelli Sanremo 3 Thermosuit -ajohaalari, oranssi yläosa ja mustat housut. Takki ja ajohousut siis käytännössä samaan hintaan: muotoon ommellussa kokonaisuudessa Castellin Perfetto-takki ja Sorpasso-housut. Koko 2XL.

Takkiosassa kolme syvää selkätaskua. Heijastimilla varustetut vetoketjut lahkeissa. Castelli Progetto X2 Air -säämiskä. Takissa edessä Gore Windstopper X-Lite Plus -paneelit, selässä ja polvien alueella Castellin omaa lämmittävää Thermoflex Core2 -materiaalia, housuissa muilta osin normaalia Thermoflexiä. Useita heijastinpintoja kyljissä ja selkäpuolella.

Hankittu kolme vuotta sitten ja käytetty vain pari kertaa, koska oli jo aluksi hieman väljä (kun kuskilla oli painoa noin 90 kg) ja myöhemmin muuttui vain väljemmäksi (kun kuskin paino alitti 80 kg). Pituuden puolesta ihanteellinen noin 190 cm kuskille, hihat suhteellisen pitkät. Oman kokemuksen mukaan parhaimmillaan 5–12 asteen lämpötiloissa, eikä pieni sadekaan haittaa.

Täysin moitteettomassa kunnossa niin vetoketjujen, lahkeiden, taskujen kuin saumojenkin osalta. Pesty yhden kerran ennen siirtoa säilytykseen. Erittäin käytännöllinen ratkaisu syksyn ja kevään viileisiin ajokeleihin.

Nouto Koillis-Helsingistä tai postitus ostajan kustannuksella.

 

Price: 90 €

 

City: Helsinki

Province: Uusimaa

 

Contact information: Yv

 

Castelli-Thermosuit-001.jpgCastelli-Thermosuit-002.jpgCastelli-Thermosuit-003.jpgCastelli-Thermosuit-004.jpgCastelli-Thermosuit-005.jpgCastelli-Thermosuit-006.jpgCastelli-Thermosuit-007.jpg


Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...