Jump to content

O: 18-21" maastopyörä/cyclocrossari, **OSTETTU**


timoskari

Recommended Posts

Kuvaus: Hakusessa olis maastopyörää kohtuu osilla 2010-luvulta mielellään. Kuski on 183cm. joten 18-20" runko. Vaatimuksena kohtuullinen osasarja. Pyörä olis hyvä löytyä Vantaa-Helsinki akselilta tai lähiympäristöstä. Projekteja ei tarvitse tarjota vaan huollettua ja ajovalmista kampetta etsitään. Pääasiassa kiinnostaa Radonit, Cubet jne. "halpa"merkit kohtuu hyvillä osilla... Kaikki muutkin kuitenkin käy. Tarjotkaa rohkeasti.

 

29er pyörät kelpaa myös, joten älä jätä rengaskoon vuoksi tarjoamatta. Jonkinlainen Hybridi tai Cyclocrossarikin on vaihtoehto, kokoa 56cm.

 

 

Paikkakunta: Helsinki-Vantaa ympäristö

Yhteydenottotapa: Yksityisviestillä tai mielellään kuvallisia hintapyynnöllisiä, tarjouksia s-postiin timo. tjaderhane ( ät)  suomi24.fiiihin. Ilmoittakaa myös osasarja ja runkokoko, kunto ja mahd. tehdyt huollot samalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Terve!

 

Minulla on myynnissä Cube Acid 2011 -pyörä. Pyöräni koko sopisi hyvin sinulle ja valitsin pyörän itse samankaltaisia kriteerejä käyttäen, mitä yllä esität.

Pyörä on oikein mainio ja kaikin puolin hyvässä kunnossa, näin talven jälkeen tavanomaisten säätöjen tarpeessa, mutta täysin ajokuntoinen ja hyvin pidetty. Pyörä siirtyisi ensi tiistaina mukanani helposti Helsinkiin, jos kaupanteko kiinnostaa.

 

Kuvia ja lisätietoja Torilta:

 

http://www.tori.fi/varsinais-suomi/M__Cube_Acid_2011_Grey__n_Green_18__11605158.htm?ma=1

 

Ystävällisesti,

 

 

Jaakko

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
×
×
  • Luo uusi...