Jump to content

Radon Slide Trail (9) L (20") runko + 170mm dropperi + DPX2, Turku


N-K

Recommended Posts

Merkki: Radon

Malli: Slide Trail (9) L (20")

Lyhyt kuvaus: runko + 170mm dropperi + DPX2

 

Kuvaus: Myytävänä puolisentoista vuotta vanha Radon Slide Trail runko 140mm joustolla. Keulaksi sopii 150mm joustava.
Koko L / 20", sopii mielestäni parhaiten noin 180cm kuskille, mutta toki riippuu geometriamieltymyksistä. Dropperissa on noin 3-4cm varaa laskea, eli ehkä minimissä 175cm?
Mukaan tulee 170mm Brand-X Ascend XL dropperi vipuineen. Vaijerikuoret on valmiina kaapeleille. Jarrun letkun joutuu itse laittaa rungon läpi.
Mukaan myös ohjainlaakeri, mrp ketjuohjuri (ei kuvassa), keskiö Shimanon kammille ja kaikki muut pienet kilkkeet mitä tarvitaan. Mukaan saa myös joitan varaosia, kuten muutamia laakereita, flip chip toiselle puolelle ja ylimääräinen seatstay, jossa yksi laakeripesä löysä. Käynee varaosasta jos jotain sattuu. Siinä myös toinen vaihtajan korvake.
Rungolla on ajettu suht vähän, noin 1900km. Ei ajettu talvella, pidetty puhtaana, muttei pesty painepesurilla. Joitain pieniä käytön jälkiä löytyy, muttei mitään isoa. Yleisesti siis todella hyvässä kunnossa. Uusi seatstay tullut takuuna joskus syksyllä ja sillä ei ole montaakaan lenkkiä takana.
Iskarin ilmakannu käyty läpi juuri ja laitettu sinne uudet öljyt. Iskari toimii täydellisesti. Iskarina tosiaan Fox Float DPX2 Performance Elite, eli ts. Factory ilman kashimaa. Löytyy 3 portainen vaimennus (auki, trail, kiinni) + kuuskololla vielä lisäsäätöä ja tietty rebound.
Voimansiirron puolelle laitettu sisuria chainstay ja seatstay puolille niin pysyy hiljaisena.

Tämä runko on oikeasti ihan todella hyvä ajaa. Se on polkutehokas ja kuitenkin todella smooth kunnon alamäessä. Sopii perus trailiajoon ja vaikka bike parkkiin jos omat kyvyt riittää. Todella hyvä myös hypyissä. Luonteeltaan geeomatrian takia melko leikkisä, mutta jousitus toimii niin hyvin, että on myös vakaa. Ottaa ilmaa helposti vaikka joka juuresta jos niin haluaa. Geometria sama kuin tämän vuoden mallissa, koska runko on käytännössä sama. Tarkemmat mitat liitekuvassa.

Tarvittaessa löytyy myös muutakin osaa, kuten stemmiä ja tarvittaessa voin myydä vaikka Suntour Auron 35 keulan, vaikkei se ehkä rungon kykyihin ehkä aivan sovikkaan. Myös voimansiirroksi löytyy Shimano SLX / XT 12sp setti tai halvempi 10sp Deore / zee / XT. Tarvittaessa kasaan vaikka kokonaisen pyörän jos kysyntää on.

Kysy lisää jos kiinnostaa.

 

Hinta: 1200€

 

Paikkakunta: Turku

Maakunta: Varsinais-Suomi

 

Yhteystiedot: yhteydenotot suoraan nkalliotie ät gmail piste com

 

Radon1.jpgRadon2.jpgRadon3.jpgaon_geo.jpgRadon3.jpg


Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...