Jump to content

Specialized Dolce Triple 51cm, naisten maantiepyörä *MYYTY*


Slinky

Recommended Posts

Kuvaus: Myynnissä otsikon mukainen erittäin hyväkuntoinen pyörä. http://www.specialized.com/ca/en/bikes/archive/2009/dolce/dolcetriple#geometry Linkin takana tarkemmat tiedot pyörästä. Pyörä on ostettu 2010 ja sillä on ajettu vain viime kesänä ja nyt syksyllä sisällä rullilla. Myyn pyörän, koska itselle olisi hakusessa vähän pienempi runko, tuli aikoinaan ostettua hätäpäissään liian iso. Erittäin käyttökelpoinen ja kaunis kulkuväline nyt tarjolla. 

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin ja kuviakin voin ottaa jos kiinnostusta löytyy. Pyörä on säilytetty aina sisätiloissa.
 

Myydään alkuperäisellä Spessun naistensatulalla ja alkuperäisillä polkimilla.

dolce.jpg
Hintapyyntö: 550

Paikkakunta: Jyväskylä

Yhteydenottotapa: Sähköposti emmi(a)pineappleconsulting.fi , yksityisviesti

Link to comment
Share on other sites

Pyörästä on tullut paljon kyselyjä ja kiinnostuneita löytyy, hyvä niin. Pyörän runkokoko on mainittu otsikossa ja ilmoituksessa olevan linkin kautta näkee pyörästä kaikki tekniset tiedot, kuten vaihtajat. Minulla on mittaa 150cm ja pyörä on minulle liian iso. En osaa sanoa, että onko pyörä sopiva 175-senttiselle, mutta tälleen karkeasti suosittelisin sitä noin 160-165-senttiselle, mutta tämäkin riippuu niin paljon ihmisen mittasuhteista ja minkälaiseen ajoon pyörää tarvitsee. Rungon mitat löytyy myöskin linkin takaa ja niitä voi verrata vaikka mahdollisesti jo olemassa olevaan pyörään tai sitten käyttää netistä löytyvää laskuria, johon syötetään omia mittoja ja sen mukaan saa vähän viitettä siitä millaisilla mitoilla runko voisi olla itselle sopiva.

Olisi mukava jos voisi jokaiselle kysyjälle luvata, että tässä on juuri sinulle sopiva(n kokoinen) pyörä! Pyörä tulee varmasti löytämään uuden kodin vaikka se vielä onkin hakusessa.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...