Jump to content

Santa Cruz Chameleon AL 27,5+ R-kit Blue jäykkäperä alumiinirungolla, L, Helsinki


tniiiii

Recommended Posts

Merkki: Santa Cruz

Malli: Chameleon AL 27,5+ R-kit Blue

Lyhyt kuvaus: jäykkäperä alumiinirungolla

 

Rungon koko: L

 

Kuvaus: Myydään laadukas jäykkäperä kovaan käyttöön. Laatukampe aina kevyestä trailiajosta hyvinkin tekniseen polkuajoon, ja osaavan kuskin käsissä myös halutessaan vaikka endurohommiin. Toimii myös erinomaisesti bikepacking hommissa. Jäänyt täpärin hankinnan jälkeen käyttämättömäksi. Alumiinirunkoinen Santa Cruz Chameleon 27,5+ R-osasarjalla. Valmistajan taulukoiden mukaan runko soveltuu 178-185cm kuskeille. Pyörällä ajettu noin 1350km.

Pyörä ollut monipuolisessa ja kovassakin käytössä, joten myös käytönjälkeä löytyy. Viimeiseltä bikepack reissulta tuli tuohon eteen tankolaukusta jonkinlaista hankaumalta näyttävää jälkeä, mitä en ainakaan vielä ole pesemällä pois saanut (laukku taisi hiertää, ks. kuvat). Kuvaa myös muista kulumajäljistä tai sotkuista, mitkä pisti silmään. Myös kampien päissä ajon jälkeä. Pyörä kuitenkin muilta osin erinomaisessa kunnossa ja tästä on myös parhaan mukaan pidetty huolta. Iskarit huollettu Bas-shopissa viime heinäkuussa ja pyörä huollettu liikkeessä vuosittain. Tälle vuodelle tietty huoltoa ei ole alla kun ajoakaan ei ole tullut. Edellinen huolto viime vuoden toukokuussa.

Myydään alkuperäisillä osilla. Takakiekossa pieni lommo (mekaanikon mukaan, itse en sitä kyllä omin silmin ole löytänyt) minkä johdosta rengas woblaa aavistuksen verran, tätä ei kuitenkaan ajossa huomaa/tunne. Kiekon rakenne kuitenkin todettu liikkeessä eheäksi.

Mukaan myös pieni määrä varaosaa. Ainakin jarrupaloja ja korkkaamattomat ketjut löytyy mukaan. Takakiekossa Cushcore insertti, renkaat tubelessina. Kiinni olevat renkaat: edessä Maxxis Minion DHF 3C MaxxTerra EXO+ 27.5x2.8 ; takakiekossa kiinni jo hieman kulunut Maxxiss Rekon+ EXO 27.5x2.8. Mukaan myös halutessa Race Facen flättipolkimet.

Ostin tosiaan täpärin viime vuoden elokuussa, minkä jälkeen tämä on käytännössä ollut koristekäytössä - eli paljoa ajoa ei edellisten huoltojen jälkeen ole kertynyt. Laskeskelin Stravasta, että pyörän vuosihuollon jälkeen ajoja vajaa 400 km sisältäen sekä tasamaa-ajoa ja maastoajoa. Iskarihuollon jälkeen kilometrejä kertynyt reilut 200.

Pyörä ostettu v. 2019 Larunpyörästä, paperisälä ym. siirtyy sitten uudelle omistajalle kauppojen myötä. Pyörä sijaitsee Helsingissä Viikin tienoolla, koeajo onnistuu - voidaan vaikka käydä vetään pikku lenkki Hallainvuorella tai muualla lähimaastoissa mikäli semmoiselle kiinnostusta (kunhan ostohousut on jalassa ja kypärä ja ajohanskat mukana).

Lisätietoja:
https://larunpyora.com/tuote/2019-santa-cruz-chameleon-al-27-r-kit-blue/
https://www.santacruzbicycles.com/en-US/chameleon-my19.5

 

Hinta: 1390€ kesäkuun ajan! Muuttodiili!

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: YV

Kesäkuun ajan Hki, tämän jälkeen muutto pohjoisemmas.

 

1.jpg2.jpg3.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg12.jpg13.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...