Jump to content

YT Jeffsy Base täysjousto 29, M, Helsinki


PekkoK

Recommended Posts

Merkki: YT

Malli: Jeffsy Base

Lyhyt kuvaus: täysjousto 29

 

Rungon koko: M

 

Kuvaus: Myyntiin kaksi vuotta huonekaluna palvellut YT Jeffsy Base. Tarina kertoo, että allekirjoittanut yllytti keväällä 2020 ystävänsä ostamaan testimenestyjän ja mielestään ylivoimaisesti parhaan maastopyörän hintaluokassa ~2500e. Tarina jatkuu niin, että ystävän maastopyöräilyinnostus kesti sen tasan kaksi testilenkkiä kera parin sunnuntaisen hiekkatieajelun. Tarina päättyy siihen, että mittava ura on nyt tullut tiensä päähän ja allekirjoittanut lupasi hoitaa pyörälle uuden kodin.

Pyörä on käytännössä uuden veroinen, ensihuollettu ja valmiina ajoon. Allekirjoittanut seisoo yhä sen takana, että tässä on hintaluokassaan paras täysjoustomaastopyörä. Tätä nykyä YT:n vastaava malli käytännössä samoilla spekseillä toki maksaa jo sen 2999e +toimitus ja on lisäksi kokonaan loppuun myyty.

Lyhykäisyydessään Jefssy on modernin geometrian omaava jokapaikanhöylä, joka on polulla ketterä, kiipeää hyvin ylämäkeen ja liitää alamäkeen. Joustoa edessä ja takana 150mm. M-koko kuljettaa valmistajan taulukon mukaan kuskin 164cm-175cm välillä.

Pyörä koeajettavissa ennen ostoa. Dokumentit ostosta ja ensihuollosta tallessa. Kauppaan kuuluu polkimet sekä pyörän mukana tullut "työkalupakki", jossa iskaripumppu, momenttiavain ja muuta kilkettä. Myynnin yhteydessä laaditaan kauppakirja.

Tarkempaa analyysiä voi lukea Bike Radarin arvostelusta: https://www.bikeradar.com/reviews/bikes/mountain-bikes/full-suspension-mountain-bikes/yt-jeffsy-base-29-review/

Tarkempiin spekseihin kannattaa tutustua täältä: https://www.yt-industries.com/products/outlet/jeffsy/105/jeffsy-base-29/preview

 

Hinta: 2100€

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: Yksityisviesti tai puhelimitse: nol nel nol 663 93 91

 

Jeffsy 2.jpegJeffsy.jpeg

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...