Jump to content

Bkool Pro Trainer/Simulator, Helsinki


heikkikalervo

Recommended Posts

Brand: Bkool

Model: Pro

Short description: Trainer/Simulator

 

Description: Myynnissä valmis paketti sisätreeniin - kuvassa näkyvä Bkool Pro -traineri / simulaattori, TacX suojamatto ja iäkäs mutta hommansa hoitava PC simulaattorisoftan pyörittämiseen. Kuvan fillari ja pumppu eivät kuulu kauppaan. Simulaattorin olen hankkinut 2015, ja ennen kellariin nuutumistaan se on palvellut hienosti sisätreeneissä, erityisesti ylämäkijerkun kasvattamisessa erinomainen laite. Käyttötunteja ei loputtomasti laitteella ole, arvioisin 50-100 tunnin luokassa. Simulaattorin kyydissä aika kuluu, kun laittaa ruudulle suoratoistopalvelusta sopivaa viihdettä esille. Bkoolin verkkopalvelu (ei kuulu kauppaan eikä hintaan) tarjoaa monipuolisia treenejä videotallenteiden ja 3D-simulaatioiden visualisoimana, Alpe d'Huezille pääset tällä laitteella ilman koronarajoituksia.

Pienenä kauneusvirheenä, simulaattorin vauhtipyörän suojakoteloon on jäänyt jumiin jokin pieni muovinpalanen tms, joka isommilla kampikierrosluvuilla pitää hieman ääntä pyöriessään kotelossa. Matalatempoisemmassa treenissä ei ole äänihaittaa. Osaavampi käyttäjä palasen ehkä pystyy kotelosta poistamaankin.

Koko paketti vaihtaa omistajaa 95 eurolla, toki kuuntelen hyvillä perusteluilla tehtyjä tarjouksia. Löytyy Helsingin Kalliosta.

 

Price: 95

 

City: Helsinki

Province: Uusimaa

 

Contact information: [email protected]

 

felt.jpg


Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...