Jump to content

Cervelo P(2) Dura-Ace triathlonpyörä tehomittarilla, 61, Tuusula


salonolli

Recommended Posts

Brand: Cervelo

Model: P(2) Dura-Ace

Short description: triathlonpyörä tehomittarilla

 

Frame size: 61

 

Description: Myyntiin pitkällisen harkinnan seurauksena Cervelo ”P2”. Alkuperäisestä P2 pyörästä osia on jäljellä vain runko. Pyörä on perinteisistä triathlonpyöristä poiketen helppo huoltaa ja säätää. Pyörä on nähnyt elämää, mutta on siistissä kunnossa ja sen tekniikka on erittäin hyvässä kunnossa. Kaikki vaihde- ja jarruvaijerit on uusittu elokuussa dura-acen vaijereilla ja suojakuorilla. Samalla vaihdettiin myös keskiön laakeri.

Pyörän runkokoko on 61 cm. Stack 577 mm, reach 448 mm. Pyörän säädöt eivät ole minulla miltään osin ääriasennossa. Sanoisin että pyörän saa säädettyä noin 185-200 pitkälle kuskille.

105 vaihteet on päivitetty dura-aceen (2x11). Vaihteet vaihtuvat helpon nopeasti ja eleettömästi. Näistä vaihteista ei akku lopu ;) Edessä Q-ringsin 55/39 ja power2max:n wattimittari. Kammet laadukkaat 175 mm B.O.R:t. Lookin hiilikuituiset polkimet kuuluvat kauppaan. Toisesta polkimesta puuttuu klossin alle sijoittuva metallinen levy, joka ei vaikuta polkimien käytettävyyteen. Jarrut uudet ultegran 8000 sarjalaiset.

Pyörän ohjaamo on kokonaan Profile designin osista. Ohjaamo on muokattavissa hyvin erilaisiin mieltymyksiin. Ohjaustanko hiilikuituinen zvet zero, aerotangot alumiiniset T4+:t. Padien pehmusteet lähes uudet. Tankonauhat on uusittu elokuussa 2021.

Kiekot on suorat ja hyvin rullaavat Fulcrum Quatrot. Kumit Continentalin GP4000sII. Edessä 23mm, takana 25 mm.

Kuvissa pyörässä kiinni näkyvät satula ja satulaan kiinnitetty juomapulloteline ei kuulu kauppaan. Myyn pyörän Fizikin Tritone satula asennettuna (kuvassa irti pyörästä). Ohjaamon takana on runkoon kiinnitetty Profile designingin bentobox eväitä varten.

Pyörän mukana tulee lisäksi normaalit, pyöreät eturattaat, laakerit kiekkoihin ja säätö-osia profile-designin ohjaamoon.

Tästä edullisesti valmis paketti ensi kesän koitoksiin.

 

Price: 1

 

City: Tuusula

Province: Uusimaa

 

Contact information: -

 


Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...