Jump to content

Islabikes Cnoc 14 Paras ensipyörä 2-4 vuotiaalle, 14, Helsinki


J5446

Recommended Posts

Merkki: Islabikes

Malli: Cnoc 14

Lyhyt kuvaus: Paras ensipyörä 2-4 vuotiaalle

 

Rungon koko: 14

 

Kuvaus: Potkutteliko lapsesi kesä potkupyörällä? Nyt olisi juuri oikea aika jatkaa ajelua parhaalla mahdollisella ensipyörällä.
Islabikes Cnoc 14 on kevyt ja laadukas pyörä 24-vuotiaille (jalan sisämitta n. 38-48). Tällä pyörällä on helppo oppia pyöräilemään, koska kaikki sen osat on tehty pienet pyöräilijät mielessä. Lapsen on helppo hallita kevyttä pyörää, runko takaa juuri oikean ajoasennon, tanko on sopivan ohut pienille käsille, lapsi pystyy jarruttamaan helposti ja tehokkaasti sopivan kokoisilla jarrukahvoilla, kammet ovat juuri sopivan lyhyet ja keskiö on kapea, niin että lapsi ei joudu ajamaan jalat harallaan, kuten monissa muissa pyörissä joutuu.
Islabikesin on perustanut Isla Rowntree, moninkertainen cyclocross-mestari, joka huomasi, että lasten pyörissä on ihan väärät mittasuhteet ja liian isot osat. Rowntree on itsekin pieni kokoinen, joten ongelma oli hänelle tuttu kilpapyöristä ja hän oli itse kokenut miten ikävä on ajaa pyörällä, jossa on väärät mittasuhteet ja liian isot osat. Islabikesillä suhtaudutaan lastenpyörien tekemiseen intohimoisesti ja pienimpiäkin yksityiskohtia miettien. Mutta mikä tärkeintä, Islabikesilla ajatellaan pyörää kokonaisuutena, jossa kaikkien osat vaikuttavat toisiinsa. Heidän mielestään hyvää pyörää ei saakaan aikaiseksi ottamalla hyvän osan sieltä ja toisen täältä ja laittamalla ne yhteen. Tästä johtuen Islabikesistä on tullut se johon kaikki muita verrataan. Menekkiä Islabikesin pyörillä on niin paljon, että ne ovat usein loppu. Tuotannon kasvattamisen sijaan Islabikesillä kuitenkin keskitytään panostamaan laatuun. Tämän takia myös pyörien jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä, ja todennäköisesti saat aikanaan myytyä tämän pyörän eteenpäin käytännössä samalla hinnalla.
Olemme ostaneet tämän pyörän uutena suoraan tehtaalta. Lisävarusteena on Islabikesin omat lokasuojat.
Lapsemme ovat oppineet ajamaan tällä 23 vuotiaina. Pyörää on säilytetty aina sisällä, sillä on ajettu maltillisesti, ja se on oikein hyvässä kunnossa. Maalipinnassa pari pientä jälkeä.
Uuden Islabikes Cnoc 14 -pyörän hinta kuljetuksineen on noin 550 euroa plus mahdolliset tullimaksut.

 

Hinta: 290

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: 000

 

D8EDACB1-5507-4ADE-88A2-B1B1068A7C5B.jpeg


Muokattu: , käyttäjä: J5446
Myyty
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...