Jump to content

Bill Nickson hieno yksivaihde-konversio, 55, Helsinki


anttipee

Recommended Posts

Merkki: Bill Nickson

Malli: hieno

Lyhyt kuvaus: yksivaihde-konversio

 

Rungon koko: 55

 

Kuvaus: Myydään oikein hieno Bill Nickson yv-konversio.

Tämä on ollut meillä taloudessa 8 vuotta, koko ajan sisäsäilytyksessä mutta nähnyt ajoa vähän joka säässä. Runko lienee jostain 80-90-lukujen taitteesta. Maantierungoksi tosi tiukka kuten kuvista näkee, lyhyt perä ja melko jyrkkä emäputken kulma. Pystyyn 55 c-t, vaakaan 53 c-c, emäputki 14 cm eli geometrialtaan aika lyhyt ja korkea. Kuvan setupissa ollut ajossa pitkäjalkaisella 174 pitkällä henkilöllä. Ohjainlaakerissa vielä pari spaceria, mikä vielä hiukan nostaa ohjaamoa ylemmäs.

Osat on perushyviä, mutta ei mitään hipoa. Kampisarjana FSA Gimondi, keskiö muistaakseni Shimanon joku UN mitä ei enää valmisteta, Sturmey Archer BMX-vapaaratas, välitykset kaiketi 48-19. Rattaissa kilometrejä jäljellä, uusi ketju. Jarrut vuoden -95 Shimano 105 dual pivot, kahvat Tektro. Ohjaustanko Soma HWY One, tolppa ja stemmi Kalloy. Istuimena joku random Turbo.

Kiekot on Novatecin matalalaippaisilla navoilla, H+Son TB14 kehillä, DT Swiss Revolution pinnoilla ja alumiininippeleillä - nää on aika kevyet. Edessä radiaalipuolaus, takana kolme ristiin. Taka-akseli on spacetettu 126-milliseksi, mutta kyllähän tuo takahaarukka syö 120 ja 130 leveitä napoja ilman ongelmia. Navasta saa helposti 6 milliä spacereita pois, jolloin se sopii suoraan tavallisiin fiksirunkoihin. Renkaat on 25-milliset Gatorskinit, joilla nyt voi vielä ajaa kotiin ainakin. Tilaa on aika hyvin vähän isommallekin kumille, ks. kuvat. Mukaan ruosteisimmat SPD-polkimet, jotka taloudesta löytyy.

Patinaa on eri puolilla runkoa, mutta ei tätä kannata maalaamaan lähteä. Joku on vähän paikkamaalaillutkin vaihtelevalla menestyksellä.

Sijainti Helsinki, sopii tulla koeajamaan, lähettäminen niin ja näin, hintapyynti kuvien mukaisessa kuosissa 400 euroa. Pyörällä ei ole pannuteltu ja käyttäjä on pitänyt sitä hyvänä.

 

Hinta: 400 €

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: YV

 

IMG_0741 copy.jpgIMG_0740 copy.jpgIMG_0738 copy.jpgIMG_0737 copy.jpgIMG_0736 copy.jpgIMG_0735 copy.jpgIMG_0734 copy.jpgIMG_0732 copy.jpg


Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...