Jump to content

Triobike Mono Sähköistetty laatikkopyörä, .., Helsinki


rosaks

Recommended Posts

Merkki: Triobike

Malli: Mono

Lyhyt kuvaus: Sähköistetty laatikkopyörä

 

Rungon koko: ..

 

Kuvaus: Meidän uskollinen kuormajuhta, Triobike Mono laatikkopyörä etsii uutta perhettä kyyditettäväksi! Pöyrä on juuri huolettu ja valmis uusin seikkailuihin! 

Tällä pyörällä olemme kuljettaneet prisman ostokset kotiin, lapset ja picnictarvikkeet rannalle, käyneet pyöräretkillä pitkin Helsinkiä, toisinaan hurautettu Espooseen tai Vantaallekin. Pienet lapset tällä jaksaa vaihteiden ansiosta kyyditä ilman sähköjäkin, ja vähän isompien kanssa matka taittuu keveästi sähköavustuksen avulla. Omat lapsemme alkavat jo olla niin isoja (pian 10 & 8 vuotiaat), että on aika päästä pyörä jatkamaan matkaa perheeseen jossa siitä on enemmän hyötyä!

- Triobike Mono, 8 vaihdetta ja levyjarrut, parkkijarru (Classicbike).
- Valkoinen runko, beiget istuimet ja vihreä kuomu.
- Sähköistetty Pendix jälkiasenteisella sähköavustus sarjalla (300Wh)(Classicbike).
- Mukana Triobike laatikkopyörän vauvanistuin jossa perheen pienin matkaa turvallisesti mukana seikkailuissa.

Kuomun saa ylös jolloin se suojaa matkustajat kauttaaltaan vaikka sateelta, kuomun ollessa ylhäällä voi takaluukun avata, myös edessä on vetoketju jotta kyytiläisiä voi tarvittaessa nostaa pyörään tai pois laskematta koko kuomua. Kuomun saa myös joko kokonaan pois tieltä (taakse), tai eteen taitettuna tuulensuojaksi/peitteeksi jaloille. Kuomussa on ikkuna edessä ja takana.

Kuomussa on pienen pieni reikä jonka voi halutessaan paikata vaikka heijastavalla liimapaikalla. Ei ole vaikuttanut käyttöön mitenkään. Lisäksi runkolukon muoviosan kärki haljennut, tämäkin varmasti korjattavissa/vaihdettavissa.

The Triobike mono is one of the worlds lightest three-wheeled cargo bikes. The aluminium frame and plastic pod weigh just 43 kg. The pod is crafted in one seamless piece to be tough and safe and all materials are free from heavy metals and harmful chemicals. Create your perfect Triobike mono cargobike with a colour palette of up to 450 beautiful combinations and enjoy maintenance thats as easy as a two-wheeled bike. Triobike mono is the safest, easiest and most stylish alternative to buying a car. https://triobike.com/en/models/mono/

Pendix sähköavustuksen akussa on valittavana kolme eri avustustasoa: ECO, SMART ja SPORT. Akun saa helposti irti ja sen voi ladata kotona omassa laturissa, akun voi myös lukita kiinni pyörään ketjulukolla mikäli haluaa (parkkeerauksen ajaksi). Voit lukea pendix järjestelmästä lisää täältä: https://classicbike.fi/tuote-osasto/laatikkopyorat/triobike-kuljetuspyorat/

Triobike mono sähköistetty laatikkopyörä uutena maksaa tällä hetkellä näillä varusteilla noin 6830 (tavarapyörä-asiantuntija.fi).
 

Hinta: 2900€

 

Paikkakunta: Helsinki

Maakunta: Uusimaa

 

Yhteystiedot: [email protected]
044 338 22 84

 

 

9D2B1807-77AD-41C6-B614-D2971BEBE391.jpegA9001177-9C95-44F3-87FA-DA404954459F.jpegEF3E56CB-3659-46C8-A91E-E8D08AFE4E6E.jpeg

 

 

Muokattu: , käyttäjä: rosaks
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...