Jump to content

Haibike Fullnine 10 Myydään 1kpl sähkömaastopyörä, M 44, Sotkamo


Karsikas1972

Recommended Posts

Merkki: Haibike

Malli: Fullnine 10

Lyhyt kuvaus: Myydään 1kpl sähkömaastopyörä

 

Rungon koko: M 44

Moottorin teho: 85 nm

 

Kuvaus: hokas Bosch CX GEN4 moottori ja 625wh akku

Fullnine 10.0 tarjoaa huippuluokan suorituskykyä! Bosch CX GEN4 moottorista löytyy hulppeat 85nm vääntöä ja se takaa, että pääset eteenpäin maastossa kuin maastossa, ja 625Wh akku pitää huolen, että akussa riittää virtaa pitkällekin reissulle. Malliin on myös asennettavissa 500wh lisäakku, joka nostaa akun kapasiteetin yhteensä 1125 wattituntiin!

Haibike FullNine -mallisto tarjoaa 140mm joustoa ja rennon ajoasennon. 29”+ renkaat eivät ainoastaan sovellu haastaville poluille, vaan tarjoavat hyvän tuntuman myös pidemmillä tasamailla.

Huippuluokan osasarjat ja MRS-kisko

FullNine-sarjan lippulaivamallissa on Shimanon parhaat osasarjat: Hydrauliset XT nelimäntä-levyjarrut huolehtivat, että pyörä pysähtyy tehokkaasti kovastakin vauhdista ja 12 vaihteinen XT- vaihteisto tarjoaa napakan ja tarkan vaihteenvaihdon. RockShox Pike Ultimate RC 140mm etuhaarukan ja RockShox Deluxe Select Air Plus- takaiskarin ansiosta pyörä kestää rajunkin maaston samalla säilyttäen mukavan ajoasennon. 29”+ renkaat eivät ainoastaan sovellu haastaville poluille, vaan tarjoavat hyvän tuntuman myös pidemmillä tasamailla.

Haibike Modular Rail System (MRS) tarjoaa mahdollisuuden asentaa lisävarusteita akun päälle. Nyt voit lisätä vaikka juomapullon ja lukon pyörään vaivattomasti, tyyliä unohtamatta. Lisäksi hissitolppa antaa sinulle vapautta maastossa! Voit laskea tolpan alas vaikeimmilla osuuksilla ja nostaa sen ylös esimerkiksi ylämäissä.

Bosch Purion näyttö

Bosch Purion on minimalistinen ajotietokone, jonka näytöltä näet selkeästi kaiken oleellisen valaistuksesta riippumatta. Näytöltä saa näkymään nopeuden, akun varaustason sekä avustustason lisäksi trippimatkan, kokonaismatkan sekä matkan, jonka akun senhetkisellä varauksella pääsee. Näyttöön voidaan myös lisätä muistutus seuraavan huollon ajankohdan lähestyessä. Sisältää 5 avustustasoa (Eco, Tour, Sport, Turbo, Off) sekä työntöavustimen.

 

Hinta: 5900

 

Paikkakunta: Sotkamo

Maakunta: Kainuu

 

Yhteystiedot: Vuokatti ski service
[email protected]

 

872F8D7B-3CBF-428E-AD70-BC4C6E424C81.jpeg78A9B07B-E4B7-4808-95CC-3CBF5DF8400C.jpeg


Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...