Jump to content

Specialized Epic FSR Comp 2013 Täysjousto 29", M, Lahti


stuba

Recommended Posts

Brand: Specialized

Model: Epic FSR Comp 2013

Short description: Täysjousto 29"

 

Frame size: M

 

Description: Pyörä oli aktiivisessa maastoajossa 2014-2016. Sen jälkeen tuli ajettua myös maantietä ja maastossa ajo on ollut aika vähäistä. Silloin vielä joskus kun ei ollut koronaa ja ihmiset kävi toimistolla töissä, tuli pääosa kilometreistä työmatka-ajosta. Edellisen vuoden aikana kilometrejä ei ole kovin montaa mittariin tullut. Pyörää on huollettu ja pesty aika hyvin ja esimerkiksi takaiskari on huollettu 2019.

Ainoa epäkäytännöllisyys on vanteissa. Tämän kokoluokan vanteen ja akselin yhdistelmää ei ilmeisesti tehty kovin pitkään ja valikoima on heikko. Olin joskus ajanut alkuperäisen vanteen kiveen ja vaihdoin lopulta 2019 uuden tilalle. Lopulta huollossa tehtiin sopiva vanne fillariin, jotta saatiin ihan laadukas alumiinikiekko alle. Itsellä on fillarissa ollut aina litkut ja vanne ei ole tubeless vanne, mutta vanneteipin kanssa toimii ihan ok. Jos tulee ongelmia voi toki aina vaihtaa tilalle sisäkumin.

Tällä hetkellä omat liikunnat menee enemmän lenkkareiden kuluttamiseen ja pyöräilyyn maantiellä tai laatikkopyörällä tenavan kanssa. Maastoon ei juuri ole aikaa ja työmatkakin on kätevästi 20m makuuhuoneesta työhuoneeseen kahvipannun kautta. Jospa jollain olisi tälle pyörälle parempaa käyttöä niin terve tuloa koeajamaan ja hieromaan kauppoja. Tulisihan ainakin varastoon taas tilaa yhdelle uudelle pyörälle.. Jos ostopäätöstä helpottaa niin voin laittaa mukaan myös egg beater polkimet ja uudet varaklossit. Niihin ei muta tartu, mutta eipä tuolla pyörällä paljoa ilman ajokenkiä ajella.

Tässä oli tarkempia speksejä pyörästä, tämä oli siis alumiinirungolla oleva versio
http://www.bikeroar.com/products/specialized/epic-comp-29-2013/specs

 

Price: ~1000€

 

City: Lahti

Province: Päijät-Häme

 

Contact information: [email protected]

 

IMG_2983.jpegIMG_2987.jpeg


Link to comment
Share on other sites

Päivitin hintaa kun olin konsultoinut vähän aktiivisia maastopyöräilijöitä. Halvalla en ole hyvää myymässä, enkä kyllä viimeisiä senttejä ole repimässä. Eli "maksan 200€, ebayssa oli Puolassa myynnissä vastaava pyörä puolta halvemmalla" tyyppiset kyselyt voi olla lähettämättä.

Muokattu: , käyttäjä: stuba
Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...