Jump to content

Myyty:Specialized Epic Expert -täysjoustokilpapyörä - X0, XT


rollthrough

Recommended Posts

XC-pyörien innovatiivisin teknologia edullisesti erinomaisilla osilla - pyörällä palautusoikeus - hintaa laskettu 800 euroa!

Osta tästä todella edullisesti erittäin hyväkuntoinen Specialized Epic Expert, kevyt täysjousitettu XC/trail-kilpamaastopyörä. Epic Expert on Specializedin kevyt älypyörä, jossa takajousitus toimii vain tarvittaessa Brain Fade -teknologian myötä. Tämä Brain-inertiaventtiili estää takajousituksen toimimisen, kun voima kohdistuu ylhäältä ja pyörää siten voi täysin verrata jäykkäperäiseen xc-pyörään poljintehokkuudessa tasaisemmalla alustalla. Kun voima puolestaan kohdistuu alhaalta, esim. kiven tai pudotuksen muodossa, jousitus avautuu välittömästi lukittuakseen hetken päästä automaattisesti uudestaan. Täysjoustopyöränä voi siis ajaa juurakot ja kivikot rennosti satulasta, tämä tietysti säästää energiaa ja tekee ajosta helpompaa ja nopeampaa, täten Epic on helposti nopeampi maastossa verrattuna normaaleihin jäykkäperäisiin ja muihin täysjoustopyöriin, jotka jäävät sitten viimeistään tasaisemmalla osuudella taakse.

Täysjoustopyörää seisaaltaan ajanut tietää miten paljon takajousitus syö tehoja ja tekee esim. kiipeämisen raskaammaksi. Tätä ongelmaa Epicissä ei siis ole. Specialized Epicillä on voitettu XC:n maailmanmestaruus, maailmancup pariin kertaan ja maraton-ajon maailmanmestaruus juuri varmasti pitkälti tuon patentoidun innovaation myötä. Epic onkin tarkoitettu hyvin nopeaan, mutta mukavaan xc-maastoajoon. Patentoimisen myötä tekniikkaa ei ole saatavilla minkään muun valmistajan pyörissä.

Pyörässä oleva Brain edustaa kehittyneempää Trail Tune -teknologiaa, jonka myötä Brain-venttiilin voi Firm-Soft-säätimellä säätää sopivan asennon riippuen ajettavasta maastosta. Pehmeimmässä asennossa jousitus on kokonaan auki, jäykimmässä kuljettaja aiheuttaa vain pienen sagin eikä voi esim. seisaaltaan polkemisella saada jousitusta auki.

Kyseessä on yksinkertaisesti maailman nopein maastopyörä, Specializedin sivuilta:

"The Epic® is the fastest mountain bike in the world, with a World Championship and a string of World Cup victories to prove it."

The endless pursuit of speed is the reason you ride. That might mean beating up on the regulars at your Saturday morning ride or leading the pack through a tough section of trail at a NORBA National. Proven at every level of competition-our 2007 S-Works edition has already won a UCI World Cup. The Epic, with its incredibly efficient Flow Control Brain suspension technology, is the fastest suspension bike in the world.

christoph_sauser.jpg

http://autobus.cyclingnews.com/mtbphotos.php?id=photos/2006/apr06/mtbXCworldcup1/christoph_sauser

Word Cup -voittaja Christoph Sauser ja Epic

sauser.jpg

http://www.lifecycle.net.au/2007/08/17/epic-win/

Sauser, Epic ja maratonin maailmanmestaruus

xin_06209042216427502780310.jpg

http://news.xinhuanet.com/english/2007-09/22/content_6771029.htm

xin_5520904221718593044253.jpg

http://news.xinhuanet.com/english/2007-09/22/content_6771029_1.htm

Brain-teknologialla on saavutettu voittoja myös naisten ajamana, tässä Liu Ying

Pyörän osat ovat keveitä ja laadukkaita. Osat koostuvat mm. SRAM X.0, Shimano Deore XT, Fox F100 RL -osista. Kiekkosettinä on WTB LaserDisc XC.

Pyörää voi tulla kokeilemaan paikan päälle. Kyseessä on erinomainen yksilö, joka lähtee nyt mahdollisesti suhteettomankin halvalla.

MALLI

Specialized Epic Expert

RUNKO

Epic FSR M5 alloy, fully manipulated frame w/ ORE DT/TT, hollow alloy shock link, sealed cartridge bearings, 100mm travel, replaceable derailer hanger

TAKAJOUSITUS

Specialized Fox Brain Fade, adjustable from HT firm to Trail Tune, air spring, rebound adjust

KEULA

Fox F100 RL 100mm, air spring, rebound/compression adj w/ lock out, alloy steerer

KAMPISETTI

Shimano M-760 XT Hollowtech II, 2pc crank/BB

RATTAAT

22A/32A/44A 4mm thick outer, 4 bolt 104/64mm

TAKAVAIHTAJA

SRAM X.0, 9-speed, long cage

KETJU

SRAM PowerChain 991 (SRAM X.0)

JARRUKAHVAT

Shimano Deore XT, hydraulic disc

JARRUT, EDESSÄ

Shimano Deore XT, hydraulic disc

JARRUT, TAKANA

Shimano Deore XT, hydraulic disc

KIEKOT

WTB LaserDisc XC, 19-559 / 537 ERD

OHJAINLAAKERI

1 1/8" Threadless, alloy cups w/ 10mm insertion, sealed cartridge bearing

OHJAINKANNATIN

Specialized adjustable rise, OS 31.8, 3D forged w/CNC finish

OHJAUSTANKO

Specialized XC low rise 31.8mm OS bar, 2014 butted alloy, 6 degree up, 8 degree backsweep, 620mm width

SATULATOLPPA

2014 butted alloy, black, 30.9 x 400mm

SATULATOLPAN KIRISTIN

7050 hard annodized alloy collar w/ QR, 34.9mm clamp ID, black

SATULA

Specialized BG Rival

RENKAAT

WTB ExiWolf 2.1

KOKO

L, large (sopii 176 - 190 cm)

HINTA

Nyt vain 1570 €, aiemmin 2370 €

Pyörässä ei ole yhtään lommoa, halkeamaa tai murtumaa, pyörän kunto on kauttaaltaan muutenkin erittäin hyvä, kuten kuvistakin voi asian todentaa. Vanteet ovat suorat.

Pyörän mukana tulee kuvissa näkyvä kevyt Specialized-pulloteline.

Kaupan päälle tulevat niin ikään flat-polkimet, pyörän yhteydessä voi myös ostaa edullisesti lukkopolkimet.

Kyseessä on paitsi kovan luokan ammattilaistason kisaväline, myös erittäin tyylikäs kokonaisuus oranssia, punaista, mustaa, harmaata ja valkoista. Tarkastele kuvia tästä nähdäksesi ne tarkemmin.

P1200062.JPG

Katso kuvat:

https://picasaweb.google.com/rollthroug ... directlink

Pyörä on sarjanumeroitu, rungossa on tunnistelevy. Pyörän ostosta saa kuitin.

Pyörällä on kahden arkivuorokauden palautusoikeus. Osta siis riskittä.

Osta tästä nyt hyvillä osilla varusteltu, kevyt ja tyylikäs kilpataso XC/trail-täysjoustopyörä edullisesti tekemällä tarjous. Pyörää voi tulla kokeilemaan paikan päälle Ouluun. Voin esitellä pyörää myös Skype- tai Messenger-videopuhelun välityksellä.

Hakusanat:

xc, xc-pyörä, mtb, cross country, trail-pyörä, trail-maastopyörä, maastopyörä, täysjousitettu maastopyörä, täysjoustomaastopyörä, täysjousto, maastopyörä, pyörä, polkupyörä, Specialized Epic, Sworks, ei all mountain, Marathon, Expert, Comp, Elite, Pro, Carbon, Stumpjumper, FSR XC.

Postitus ja maksu:

Postituskulu Suomeen Matkahuollon kautta 25 €.

Matkahuollon bussiennakko käy myös mainittujen lisäksi. Siitä muodostuu 7,20 euron lisämaksu. Toimitettaessa pyörä bussiennakolla se maksetaan vasta vastaanotettaessa, täten tietysti ei muodostu etukäteismaksusta muodostuvaa periaatteellista riskiä.

Muussa tapauksessa nouto tai rahat tilille, pyörä Matkahuoltoon. Matkahuoltohan kuljettaa pyörän sitten ajokuntoisena perille noin vuorokaudessa. Suojaan pyörän ennen kuljetukseen laittamista.

Postipaketilla tai postiennakolla lähetettäessä kulut sovitaan erikseen.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Viestiketju on suljettu. Sisältö on puutteellista tai sääntöjen vastaista.
×
×
  • Luo uusi...